Kahramanmaraşspor’un iki sezon önce Manisa’da oynadığı play-off larda en büyük yardımcılarından biri olan Kahramanmaraşlı sevilen hemşerimiz Manisa / Alaşehir Maraşder Başkanı Faruk Yaşar, 2015-2016 Futbol sezonu için geçtiğimiz gün hazırlıklara başlayan Kahramanmaraşspor’u ziyaret ederek takımı çıplak gözle izledi.

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2015-2016 futbol sezonun hazırlıklarına 20 Temmuz Pazartesi günü Saat 17:30'da 12 Şubat Stadyumunda sezonun ilk antrenmanını yapan kırmızı-beyazlılar bu antrenman ile resmen yeni sezon hazırlıklarına başlamış oldu. Teknik Direktör Erdal Alparslan, idaresinde yeni sezonun ilk antrenmanını yapan Kahramanmaraşspor'da kaptan Ramazan Durdu yarın geleceği için Hakan Sayar ve Murat Özavcı ise yönetimin talimatı ile ilk antrenmana katılmadılar. Yeni transferlerin 5'i de ilk antrenman da sahada yer aldı. İlk antrenmana çıkan Kahramanmaraşspor’un antrenmanına Kahramanmaraş sevdalısı Manisa / Alaşehir Maraşder Başkanı Faruk Yaşar takımı ziyaret ederek Kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’dan takımın yeni, sezonu hakkında bilgiler aldı. Manisa Alaşehir’de yaşayan Kahramanmaraşlı hemşehrimiz Manisa / Alaşehir Maraşder Başkanı Faruk Yaşar, Geçtiğimiz yıllarda Manisa oynana play-off maçları öncesinde bölgesinde organizasyon yapmış maçlara otobüslerle Kahramanmaraşspor’lu taşımış kafilelerin yemek ve bilet masraflarını karşılamıştı.

Kırmızı- Beyazlı takımın durumunu merak eden ve Bayram ziyareti kapsamında Kahramanmaraşspor hakkında da bilgi almak için takımın ilk antrenmanına gelerek takımı çıplak gözle seyreden Yaşar; “Kahramanmaraşspor Süper Ligi hak eden bir kulüp. Gerek potansiyeli gerek taraftar kitlesi olarak Süper Lig kulüplerinin çoğundan da üstün durumdadır. Kentlerin yarıştığı bir ortamda Kahramanmaraş’ın adını daha sık duyurmasının tek yolu Kahramanmaraşspor’dur. Takımımız sportif başarıları yakaladıkça Türkiye’de şehrimizin ismi her zaman ön plana çıkacaktır. Bu tanıtım aracını ve sosyal etkinliği değerlendirmek bizim zorunlu bir görevimizdir. Elimizde bir potansiyel varken neden bunu değerlendirmeyelim. Geçtiğimiz yıllarda Manisa’da takımımıza inandık ve sonuna kadar destekledik. PTT 1. Lige çıkacağımıza da inanmıştık. Ben inanıyorum ki yerinde doğru ve akılcı takviyeler yapılırsa Kahramanmaraşspor’umuz ilerleyen yıllarda Süper Lige mutlaka çıkacaktır. Bugün siyasetle çözemediğiniz birçok şeyi sporun geliştirdiği köprüler sayesinde başarabiliyorsunuz. Kahramanmaraşspor bizim öz değerimizdir. Sahip çıkmak ise her Kahramanmaraşlının görevidir” dedi.

Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise temennilerinden dolayı Manisa / Alaşehir Maraşder Başkanı Faruk Yaşar’a teşekkür ederek takımın sıkıntılı günler geçirdiğini ve Şehirden destek beklediğini ifade etti. Ziyarette Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik’te yer aldı.

Editör: Haber Merkezi