Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ve yönetimini makamında ağırladı. AKBEL A.Ş ve Kahramanmaraşspor arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından futbol takımı AKBEL göğüs reklamıyla ilk mücadelesine çıkmıştı. Kahramanmaraş’ın kültürüyle, sanatıyla ve sporuyla önemli bir şehir olduğuna vurgu yapan Başkan Güngör, “Kahramanmaraşspor bizim için bir değer. Takımımızın gelişmesi, bir üst lige çıkabilmesi için gayret gösteriyoruz” dedi.

Desteğimiz Sürecek

Başkan Güngör, “AKBEL A.Ş, Kahramanmaraşspor’umuza sponsor oldu ve takımımız göğüs reklamıyla ilk karşılaşmasına çıktı. Erzincanspor karşılaşmasından da galibiyetle ayrıldık. Sponsorluğun ardından gelen galibiyet bizleri de mutlu etti. Sezonun devamında da Kahramanmaraşspor’umuza başarılar diliyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde takımımıza destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Başkan Güngör’e Teşekkür

Ceyhan yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraşspor’umuza AKBEL A.Ş. forma sponsoru oldu. Takımımıza verdiği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece bu şehirde yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Büyüklerimiz her zaman yanımızda yer alıyorlar. Bizler de elimizden geldiğince futbol platformunda şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Yapılan sponsorluk anlaşması çok uğurlu geldi. Forma sponsorluğunun ardından Erzincanspor ile yaptığımız müsabakada galip geldik. Bu vesile ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve Akbel A.Ş. yönetimine bir kere daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Açıklamaların ardından Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e forma hediye etti.

Editör: Haber Merkezi