Futbolcularının hırsı ile dikkat çeken takım U11 kategorisinde play of’lara kaldı.

Turnuvanın A grubunda oynayan 1905 Kahramansaray Spor Kulübü’nün play of’taki diğer rakipleri ise 1920 Gençlik Spor, Kahramanmaraşspor ve Kurtuluş Spor.

Konuyla ilgili bilgi aktaran, 1905 Kahramansaray Spor Kulübü sahibi aynı zamanda Teknik Patronu Yahya Canlı, yaptığı açıklamasında; “Spor, gençlerimiz ve şehrimiz için bulunmaz nimet. Spor yapan gençler sokaktan kötü alışkanlıklardan ve verimsizlikten uzak duruyorlar. Sportif başarılar şehrin ülke çapında ismini duyuruyor. Şehrin reklamı oluyor. Biz burada gençlerimizi sokaklardan alıp disiplinli terbiyeli bir neslin oluşmasına katkı veriyoruz. Gençlerimiz heyecanlı ve çok çalışkan. Turnuva boyunca hepsi büyük bir uyum ve disiplin içerisinde örnek mücadeleler vererek play of’a kaldılar. Bu turnuvanın şampiyonu olacaklarına inanıyorum. Takımım ve evlatlarım adına mutlu ve gururluyum. Bu turnuvayı renklendiren diğer takımları ve şehrimizin gençleri futbolun yeni yıldızlarını da tebrik ediyor başarılar diliyorum.

Tüm hemşehrilerimizi maçlarımızı izlemeye ve şehrimizin spor una katkı vermeye davet ediyorum. Bu takımlar buradaki futbolcu gençler şehrimizin birer değeri” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi