Sezonun 2’nci devrenin başlaması ile birlikte, Kahramanmaraş 1. Amatör Ligde mücadele eden Pazarcık Aksu Spor ve Maraşgücü Spor bu hafta Kahramanmaraş Saim Çotur Stadyumunda karşı karşıya geldi.

Saat 13:00’da başlayan maça Pazarcık Aksu Spor, İbrahim Erdem, Uğur Sarıkaya, Hilmi Ataç, Veysel Gökburun, Ali Birbalta, M.Akif Kurtulmuş, Ömer Aşcı, Erdem Kaba, R.Şetif Batuk, Ali Salman ve Mustafa Kuzhan ilk 11’i ile sahaya çıktı.

Maraşgücü Spor ise Zefer İşci, Ali Hakan İnce, Gökhan İspak, Hakan Bük, Mücahit Kuş, Fatih Karaaslan, Yusuf Karpuz, Erkan Okur, Melih Can Bozkul, Kemal Dokumacı ve M.Ertuğrul Gönültaş ilk 11’i ile sahaya çıktı.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte, iki takımın etkili atakları sonucu gol çıkmazken, 33. dakikada sahneye çıkan Pazarcık Aksu Sporlu oyuncu Mustafa Kuzhan, maçın ilk golünü atarak takımını 1-0 öne geçirdi. 1-0 geriye düşen Maraşgücü Spor etkili atakları sonucu gol bulamadı ve devre arasına 1-0 yenik ayrıldı.

İkinci 45.dakikanın başlaması üzere iki takımda etkili atakları sonucu gol çıkmazken, maçtaki etkili atakları ile dikkatleri üstüne çeken Pazarcık Aksu Spor, 61.dakikada Ali Salman ile aradığı golü bularak 2-0 öne geçti. 2-0 geriye düşen Maraşgücü Spor farklı kapatmak için ataklarını sıklaştırırken 70. dakikada sahneye çıkan Pazarcık Aksu Spor’lu oyuncu Ramazan Şerif Batuk skoru 3-0’a getirerek, maçtaki son noktayı koydu.

İlerleyen dakikalarda karşılaşmadan başka gol çıkmazken, Pazarcık Aksu Spor, Elbistan Spor galibiyetinden sonra 2’nci sezonun ilk galibiyetini Maragücü Spor karşısında 3-0’lık farklı bir skorla kazanmasını bildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Pazarcık Aksu Spor Kulübü Başkanı Adnan Pınarbaşı; “

Geçtiğimiz hafta Elbistan Spor deplasmanında yaşadığımız çirkin olaylara rağmen, 3-0’lık farklı bir sonuç alarak kazanmasını bilen takımımız, bu haftada sezonun ikinci devresinin başlaması ile birlikte yine kazanmasını bildi. 

Kahramanmaraş Saim Çotur Stadyumunda Maraşgücü Spor’a konuk olduğumuz maçtan 3-0’lık yine farklı bir galibiyet aldık. Çok şükür takımımız, teknik kadromuz çok iyi. Hedefimiz ilçemizi en güzel şekilde burada temsil ettikten sonra, Bal Liginde temsil etmek olacak. Bu zorlu karşılaşmada bizleri yalnız bırakmayan Pazarcık Aksu Spor’lu taraftarlarımıza ve Maraşgücü teknik heyetimize bizlere gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi