Toplantıda programın organizasyonundan sorumlu Mustafa Kemal Canfedai, 3 ve 4 Temmuz tarihlerinde ilimizde yapılması planlanan yarışlarla ilgili bilgilendirme sunumu yaptı.

Toplantıya Vali Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu,  İl Jandarma Komutanı Numan Öksüz, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, İl Emniyet Müdür Vekili Selçuk Canpolat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, ilgili kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Bu tür organizasyonların şehirlerin tanıtımında önemli bir rol oynadığını vurgulayan Vali Coşkun toplantıda yaptığı açıklamada, “ Son yıllarda Cumhurbaşkanlığımız başta olmak üzere; bisiklet sporuyla ilgili güzel etkinlikler yapılıyor. Biz de inşallah bundan sonra bu ve bunun gibi etkinlikleri yaparak devamlı hale getirmek istiyoruz. Bu önemli organizasyonun herhangi bir aksaklık ve sıkıntı olmadan yapılması için koordine edilmesi gereken tüm hususları tekrardan gözden geçirerek tüm kurum ve kuruluşlarımızla inşallah elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bisiklet yarışlarının ilimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi