Yaşantısı, yardımseverliği ve mütevazılığiyle dikkat çeken Aday Adayı Mahmut Arıkan, “Böyle bir güzel tesisi Kahramanmaraş’a ve Kahramanmaraşspor’a kazandıran Başkan Fatih Ceyhan Bey’e teşekkür ediyorum” diyerek, tüm yöneticilere ve taraftarlara hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kahramanmaraş son yılların Türkiye’nin en hızlı sanayileşen ve gelişen illerin başında geldiğini söyleyen Arıkan, “Kahramanmaraş’ın marka şehri olması sadece sözde kalmamalı. Birçok firmanın global ve küresel marka olmasını diliyoruz. Kahramanmaraşspor’u hak ettiği 1.lig’de ardından da süper ligde görmeyi arzu ediyoruz. Bu sadece benim dilek ve temennim değil aynı zamanda tüm Kahramanmaraş halkının istek ve arzusudur” dedi.

Herkese çok büyük görevlerin düştüğünü kaydeden Arıkan, “Sanayicisiyle, işadamıyla, taraftarıyla, esnafıyla ve çiftçisiyle Kahramanmaraşspor’u sahiplenmemiz lazım. Kahramanmaraşspor bir kulübün veya bir şirketin sadece spor kulübü değildir. Kahramanmaraş’ın ve halkınındır. Yakın bir gelecekte Kahramanmaraşspor’u hak ettiği yerde göreceğiz. İnsanlarımızın maçlara ne kadar ilgi gösterdiğini gördüm. İnanın maçlardan yenik ayrılınca taraftarlarımız üzgün bir şekilde statdan ayrılıyor. O zaman bende çok üzülüyorum” şeklinde konuştu.“Spor aynı zamanda gençlerimizi birçok kötü alışkanlıklardan alıkoyan bir aktivitedir” diyen Arıkan, “Kahramanmaraşspor oyuncuların alt yapıdan gelerek gençlerimizin önünü açması lazım. Kahramanmaraşspor gençlerin sporla daha yakından ilgilenmesi, daha aktif olmaları ve topluma daha faydalı birey olarak yetişmelerinde çok büyük katkısı olacaktır” dedi.

Arıkan geçtiğimiz ay içerisinde Kahramanmaraşspor’a 150 bin TL maddi yardımda bulunmuştu. 
      

Editör: Haber Merkezi