Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir kampı ile sürdüren Kahramanmaraşspor, bu hafta sonu taraftarı ile buluşuyor. 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Körfez İskenderunspor’u konuk edecek olan Kahramanmaraşspor’da bu karşılaşmanın hazırlıkları da devam ediyor.

   13 Ağustos Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşma taraftarlara ücretsiz olacak. Tüm şehri bu anlamlı maça davet eden Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Kahramanmaraşlı tüm hemşerilerimi bu karşılaşmaya davet ediyorum. Takımımıza sahip çıkan vatandaşlarımızı stadyumda görmek bizleri mutlu eder” dedi.

   Kahramanmaraşspor’un şehre yakışır bir şekilde ligde mücadele edeceğini kaydeden Ceyhan, Kahramanmaraş’ta oynanacak hazırlık maçı ile Kahramanmaraş halkının da takımını göreceğini kaydetti. Sezonun hazırlık maçının bu karşılaşma olacağını ifade eden Ceyhan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kulübü devraldığımız günden bu yana çok yoğun bir çalışma içerisine girdik. Bu çalışma süresince değerli dostlarımız ve Kahramanmaraş halkı bizlerden desteğini esirgemedi. Hem maddi hem de manevi bizlerin yanında oldu. Bizlere duyulan bu güveni boşa çıkarmadan üstlendiğimiz bu anlamlı görevi en iyi şekilde devam ettireceğiz. Çok kısa bir sürede takım oluşturmaya çalıştık. Çok şükür doğru tercihler yaptığımızı da gözlemliyoruz. Bu hafta sonu futbolcu kardeşlerimiz Kahramanmaraşlı taraftarlarımızın karşısına çıkacak. Bizlere gösterilen teveccüh ve güveni onlara da duymalarını istiyorum. Başarının birlik ve beraberlikle geleceğini biliyoruz. Bizlere bu şehrin sahip çıkması çok önemliydi ve çok şükür hemşerilerim bizleri yalnız bırakmadı. Kahramanmaraş halkını Cumartesi günü takımını izlemeye davet ediyorum.”


BU TAKIM KAHRAMANMARAŞ’INDIR


   Kırmızı-beyazlı ekibi devraldıkları gün takımın Kahramanmaraş’a ait olduğunu açıkladıklarını ve bu durumun bu şekilde devam edeceğini kaydeden Ceyhan, “Bu şehrin bir değeri haline gelen bu takım yine bu şehre aittir. Bizim üzerindeki hakkımız onu arzulanan konuma getirmektir. Burası anonim dernek diyoruz çünkü biz öyle düşünüyoruz. Kahramanmaraşspor yediden yetmişe bu şehirde yaşayan insanlara aittir. Kahramanmaraşspor bu şehirde rengine gönül veren her insana aittir. Biz böyle düşünüyoruz ve böyle olmasını istiyoruz. İnsanlarımız gelsin ve Cumartesi günü kendi değeri olan takımı görsünler. Kendi çocuklarını desteklesinler ve moral ve motivasyonlarına katkı sağlasınlar” dedi.


AÇILIŞ MAÇINA PROTOKOL DE KATILACAK


   Kahramanmaraşspor’un bu sezon yeniden doğduğunu hatırlatan Ceyhan, şehir halkının yanı sıra çok sayıda protokol üyesinin de bu önemli karşılaşmayı izleyeceğini aktardı. Ceyhan, sözlerini şu şekilde devam ettirdi : “Şehrimizin önde gelen isimleri de takımımıza çok ciddi ilgi gösteriyor. Bu durumdan da oldukça memnunuz. İnşallah Cumartesi günü onlarda şeref tribünündeki yerlerini alacaklar. Davetiyelerimizi hazırladık ve bu önemli karşılaşmaya onları da davet ettik.”
Editör: Haber Merkezi