Kırmızı beyazlı takımın Teknik Direktörü Yavuz Hastoprakçılar  hafta sonu sahalarında yapacakları Düzyurtspor  maçından  galip gelerek tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istediklerini söyledi.

Pazar günü oynayacakları Düzyurtspor maçının hazırlıklarını  öğleden sonra yaptığı çalışma ile sürdüren Kahramanmaraşspor'da sakatlıkları devam eden Tayfun Özkan , Ramazan  Durdu , Hayrettin Cengiz antrenmanlara katılmadı.

Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar her antrenman öncesi her zaman yaptığı gibi oyuncularla bir toplantı yaparak uyarılarda bulundu. Antrenmanın ikinci bölümünde zaman zaman ikili mücadelelerde sertlikler yaşanırken  futbolcuların hırslı ve  istekli olmaları dikkatlerden kaçmadı. Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar, pazar günü evlerinde oynayacakları maçın çok önemli olduğunu dikkat çekerek taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Taraftarımız en çok bugünlerde bize destek olmalı. Onların desteği bize güç veriyor. Destekleriyle bu haftayı üç puanla atlatacağımıza inanıyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi