Ziyaret sırasında konuşan Faruk Bilgili, Kahramanmaraş'ın hem büyükşehir olmakla hem de yeni seçilen başkan ile büyük bir fırsat yakaladığını belirterek, İşitme Engelliler Spor camiasının da bu fırsattan olumlu yararlanacağını söyledi. Bilgili, "Bir Kahramanmaraşlı olarak şehrimizin bundan sonra büyükşehir olmasından dolayı elde ettiği enerjisini ülkemizin gündeminde kalan spor organizasyonlarına ev sahibi yapmasını umuyorum. Bu anlamda temiz havası ve doğal güzellikleriyle, Kahramanmaraş'ın sahip olduğu coğrafyanın sadece işitme engelliler spor federasyonu için değil tüm spor camiasının da istifade etmesi kanaatini taşıyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erkoç ise Gençlik ve Spor Bakanlığı yöneticisi Hamza Karpuz, Ankara İl SGK Müdür Yardımcısı Abdullah Kılınç, Büyükşehir Engelliler Komisyonu Başkanı Muhammet Doğru, Muhammet Bağrıaçık ve Mesut Topaloğlu'na teşekkür etti. Erkoç, "Eski dostum olan Faruk Bilgili'yi üstlendiği bu görevden dolayı gurur duyuyorum. Engelliler konusunda da birçok sosyal projeye imza atan belediyemizin bundan sonraki spor faaliyetlerinde de kentimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Bu anlamda Türkiye İşitme Engeliler Spor Federasyonu Faruk Bilgili ve ekibinin başarılarında bir nebzede katkıda bulunmak için Kahramanmaraş'ın her türlü imkanını devreye sokmaktan asla çekinmeyiz" dedi

Ardından İşitme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Bilgili ve beraberindeki heyet, AK Parti İl Başkanı Avukat Metin Doğan'ı ve Dulkadiroğlu ilçe başkanı Necati Okay'ı ziyaret etti.
Editör: Haber Merkezi