Takım,  kupasını İl Müftüsü Muhammed Gevherin elinden aldı.

8 Kuran kursu takımının kıyasıya yarıştığı futbol turnuvasının finali, 12 Şubat müftülüğüne bağlı Şazibey Kuran kursu ile Dulkadiroğlu ilçe müftülüğüne bağlı Hüdaverdi kuran kursu arasında geçti. Takımlar yarı finale Sümeyye ve Şahadet kuran kurslarını eleyerek finale kalmışlardı.

Kaptanlar halı sahada klasman hakem Hacı Ahmet Saçak’ın başarılı bir yönetim sergilediği maçta her iki takım iyi bir mücadele ve centilmenlik örneği sergiledi. Kuran kursu öğrencileri de takımlarını yaptıkları tezahüratla yalnız bırakmadılar.

Maç sonunda Şazibey Kuran kursu futbol takımı rakibi Hüdaverdi Kuran kursu takımını 7-3 yenerek şampiyon oldu. Şampiyonluk kupasını İl Müftüsü Muhammed Gevherin elinden aldılar. Müftü Gevher Kuran kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan bu yavrularımızın sporla biraz olsun deşarj olduklarını ve bunu hak ettiklerini belirtti.

Turnuvayı, İl Müftüsü Muhammet Gevher, Diyanet-sen il başkan yardımcısı Yaşar Kazmacı, İl Müftülüğü şube müdürü İlyas Hannep ile Kuran kursu öğreticileri ve öğrenciler izledi.

Şampiyon takım Şazibey Kuran kursu: Kalede, Abdullah Kökçü, Durdu Mehmet Selen, Ahmet Nedirli, İbrahim Akgün, İsmail Ceyahan, Furkan can bayrakçı, Ahmet Gözübüyük, Samet Karaca, M. Ali Bozlakoğlu, Ahmet saygılı adlı kadroyla kupayı kaldırarak şampiyon oldular.








Editör: Haber Merkezi