Şampiyonaya Kahramanmaraş'tan Ertuğrul Gazi Engelliler Spor Kulübü, Kahramanmaraş Gençlik Gücü Engelliler Spor Kulübü ve Akçakoyunlu İdman Yurdu Spor Kulübleri katıldı. Akçakoyunlu İdmanyurdu Spor Kulübü sporcusu Elif Yemişen 100 metre ve 400 metre B2 kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmuş, aynı kulüp sporcusu Sultan Demir ise 100 metre ve 400 metre B3 kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmuştur.



Ertuğrul Gazi Engelliler Spor Kulübü sporcusu Sümeyye Özcan 100 metre ve Gülle Atma B1 kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmuş, kendisine ait Türkiye Rekorunu geliştirerek 2016 Rio olimpiyat oyunları B barajını geçmiştir, aynı kulüp sporcusu Asuman Yetkin ise 100 metre B1 kategorisinde serisinde 2. 400 metre B1 kategorisinde serisinde 3. olmuştur. Kahramanmaraş Gençlik Gücü Engelliler Spor Kulübü sporcusu Ayşe Özcan 1500 metre B1 kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Atletizm Türkiye Şampiyonasında elde ettikleri başarılardan dolayı Görme engelliler Spor Kulüplerimizin İdareci, Antrenör ve Sporcularımızı Tebrik eder, Başarılarımın devamını dileriz. 
Editör: Haber Merkezi