İki yıl önce kurulan ve Kahramanmaraş Kartalgücü Spor Kulübü, Beşiktaş Spor Kulübünün daveti ile 8 oyuncuyu denemek üzere Beşiktaş’ın İstanbul’daki Fulya tesislerine götürdü.

Kendi bünyesinde yetişen ve diğer birkaç takımdan oluşan genç yıldız adaylarını İstanbul’daki Beşiktaş Fulya tesislerine denemeye götüren Kartalgücü Spor Kulübü, kendi bünyesinde yetiştirdiği, 5 ve diğer takımlardan 3 yıldız adayını Beşiktaş Spor Kulübünün daveti ile denemeye götürdü. 27 Mayıs’ta denenmek üzere Beşiktaş Fulya Tesislerinde olacak, 1999, 2000 ve 2001 doğumlu 8 futbolcuyu İstanbul’a götüren Kartalgücü Spor Okulu, Fulya’da birkaç gün Beşiktaş’ın tecrübeli antrenörleri ve izleme komitesi tarafından denenecek.

KAHRAMANMARAŞ’IN GENÇ YILDIZLARINI YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ!

Kendi bünyesinde yetiştirdiği genç yıldız adaylarından, Kaleci Arif Çınar, orta saha oyuncuları Enes Doğan, M.Akif Aytemiz, Ozan Yiğitcan Ozitci, defans oyuncu Hamza Aslantaş ve diğer takımlardan orta saya oyuncusu Murathan …, Kenan…, ve Arda ile Beşiktaş’ın denemelerine katılacak.

İki yıldır alt yapı ve genç yıldız adayları ile Kahramanmaraş Amatör gelişim liginde mücadele eden Kartalgücü Spor Kulübü, sadece kendi kulüp adına değil Kahramanmaraş’taki tüm yetenekli futbolcuları uzun bir süre takip ettikten sonra Beşiktaş Spor Kulübünün Futbol takımına kazandırmak için mücadele verirken, bu yıl ve bundan sonraki yıllarda bu mücadelesinin meyvesini almak istiyor.

Kahramanmaraş’taki genç yıldızları sürekli takip edip Beşiktaş Futbol takımının izleme komitelerine rapor eden Kartalgücü Spor Okulu Kulüp Başkanı Ekrem Karaoğlan, Kahramanmaraş’ın futbolunu daha iyi yerlere taşımak ve genç yıldızlarını bir üst liglere kazandırmak için mücadele verdiklerini belirterek, “İki yıl önce kurmuş olduğumuz kulübümüzde genç yetenekleri yetiştirerek, uzun uğraşlar sonrası Kahramanmaraş Amatör liglerinde mücadele etmesini ve Kahramanmaraş’ın futboluna kazandırmak istedik. Kendi takımımızdan şu ana kadar 5 futbolcuyu Beşiktaş’ın alt yapısına davet edilmesini sağladık. Fulya’daki tesislerde denemeye götürüyoruz. Burada amaç sadece kendi kulübümüzdeki futbolcular değil, diğer takımlardaki genç yetenekleri de bu aşamada denemelere dahil ederek, İstanbul’a götürüyoruz. Biz sadece kendi takımızdaki futbolcular ile ilgilenmiyoruz, diğer takımdaki genç yıldız adaylarını ve yetenekli futbolcular takip ederek, onların ileride yıldız olması için Türk futboluna ve Kahramanmaraş futboluna hizmet etmesi için çaba gösteriyoruz. Şuan sadece 16 yaş gurubu ile bu denemelere katılıyoruz, ancak İnşallah Temmuz ayı içerisinde de yine 19 yaş gurubundan arkadaşları profesyonel lig takımlarına ve dört büyüklere kazandırmak için yine bir çalışmamız var ve Temmuz ayında da davet aldık. 19 yaş gurubu arkadaşlarımızı da denemelere götüreceğiz.” diye konuştu.

SOSYAL SORUMLULUK GÖREVİNİ YERİNE GETİRİYORUZ!

Kısa bir süre önce kurulduklarını hatırlatan Kartalgücü Spor Kulüp Başkanı Ekrem Karaoğlu, “Kulübümüz Kahramanmaraş’ta Beşiktaş’ı temsil ediyor. Kahramanmaraş’ta ve bölgede yetişen genç yetenekleri Beşiktaş’ın izleme komitesine rapor ederek Kahramanmaraş adına sosyal sorumluluk görevini yerine getirmeye çalışıyoruz ve bu doğrultuda faaliyetlerimize devam ediyoruz. Kulüp Antrenörümüz Mehmet Akkurt ile uzun çalışmalar yaparak futbol adına uzun süreli hedefler koyduk. Bu hedeflerimizde yılmadan çalışarak, bu memleketin sportif havuzuna katkıda bulunmak istiyoruz. Antrenörümüz  Mehmet Akkurt öncülüğünde, kendi bünyemizdeki oyuncularımızdan Arif Çınar, Enes Doğan, Mehmet Akif Aytemiz, Ozan Yiğitcan Ozitci, Hamza Aslantaş ile birlikte, diğer takımlardan Murathan…., Kenan…, Arda… ile 27-29 mayıs tarihinde Beşiktaş Fulya tesislerinde altyapı antrenörleri ve izleme komitesi tarafından denenmeye alınacaklar.” dedi.

BİZ SADECE KENDİ KULÜBÜMÜZDEN DEĞİL, DİĞER KULÜPLERDEN DE OYUNCULAR ARIYORUZ

Sadece kendi kulüpleri adına bu sorumluluğu üstlenmediklerini dile getiren Başkan Karaoğlan, “Biz sadece kendi kulübümüz adına değil, tüm Kahramanmaraş adına bu işi yapıyoruz. O yüzden tüm kulüp ve oyunculara kapımız açıktır. Tavsiye edilen her oyuncu tarafımızdan takip edilerek yeterli özelliklere sahip ise gerekli mercilere rapor ediliyor.” dedi.

Kulüp Merkezi’nin Ekrem Spor Mağazası olduğunu hatırlatan Başkan Ekrem Karaoğlan, bizimle her zaman iletişime geçebilirler diyerek, “Umarım yarın emeklerin boşa harcanmadığı ve bu memleketin çocuklarının sahipsiz olmadığı günleri de görmek nasip olur” diyerek sözlerini tamamladı
Editör: Haber Merkezi