FSKD Şubesi'nin 4. Olağan Genel Kurulu, TFFHGD Kahramanmaraş Şubesi'nin 12 Şubat Stadyumu Maraton Tribünü altında bulunan salonunda gerçekleştirildi. Seçimlere iki liste halinde gidilen kongreye, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yusuf Bayram Demirci, TFF Amatör Kurul Üyesi ve ASFK Başkanı Ergün Önal, TFF İl Temsilcisi ve ASKF Başkan Yardımcısı Ali Kazancı, İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Nusret Deniz, TFFHGD Şube Başkanı Fikret Fındık, Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, bazı kulüp başkanları, spor yöneticileri, antrenörler ve dernek üyeleri katıldı.


Divan başkanlığına Fatih Dağ, divan katipliklerine Cuma Toy ve Gökhan Gönen'in getirildiği FSKD Şubesi Genel Kurulu'nda saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından da yönetim kurulu faaliyet raporunu Şube Başkanı Akif Arslan okudu. Arslan, Ocak 2012-Ocak 2015 dönemini kapsayan 3 yıllık çalışmalar hakkında genel kurula bilgi sundu. Denetim kurulu raporunun ve gelir gider hesaplarının okunmasının ardından yönetim kurulu, denetim kurulu ve hesaplar üyelerin oylarına sunuldu. Yönetim ve denetim kurulunun ibra edildiği genel kurulda, hesaplar da kabul edildi.

Şube aidatları ile ilgili genel merkezin belirlediği aidatların aynen kabul edilmesinin ardından da seçimlere geçildi. Akif Arslan ve Adem Karaköse'nin listeleri seçime girdi. Seçime derneğe kayıtlı 20 üyeden 19'u katılırken; oylardan 16'sını Akif Arslan ve 3'ünü de Adem Karaköse aldı. Bu sonuçla Akif Arslan ve arkadaşları bir dönem daha FSKD Şube Yönetimine seçildiler. Seçimler sonucunda Akif Arslan, Muzaffer Demir, Abdulbaki Kale, Cuma Toy ve Fatih Dağ yönetim kurulu asil üyeliklerine; Ömer İnce, Alaettin Şimşek ve Gökhan Gönen de denetim kurulu asil üyeliklerine getirildiler. FSKD Şubesi'nin genel merkez delegeleri de Muzaffer Demir, Abdulbaki Kale ve Fatih Dağ olarak belirlendi.

Seçimlerin ardından bir teşekkür konuşması yapan Akif Arslan, üyelerin gösterdiği teveccüh ve güvene teşekkür ederek "Sizlerden aldığımız güçle derneğimizi daha ilerilere götürmenin çabası içerisinde olacağız. Türkiye genelindeki saygın yerimizi şimdi daha da sağlamlaştırdık. Bize oy veren veya vermeyen tüm arkadaşlarımı kucaklıyorum. Bundan sonra, bize oy vermeyenlerin de gönüllerini ve güvenlerini kazanmak için çaba harcayacağız" dedi.

FSKD Şubesi, bu hafta içerisinde toplanarak görev bölümünü gerçekleştirecek.

Editör: Haber Merkezi