Elbistanspor kulüp başkanı Musa Götürler, yeni yönetim kurulu ile birlikte gelecek sezonun takımını oluşturmak için çalışmalarına başladı. Başkan Musa Götürler, ilk olarak takımı emanet edebilecekleri tecrübeli bir teknik direktör arayışı içerisinde olduklarını kaydetti.
Başkan Götürler, "Elbistanspor'da yeni sezon için hedefi şampiyonluk olarak belirledik. Amacımız takımı bir üst lige çıkartmak. Bunun için göreve talip olduk" dedi.
Götürler, "Yönetim Kurulu olarak takımı gelecek sezon çalıştıracak teknik heyet arayışı içerisindeyiz. Bunun içinde çalışmalara başlandı. Daha önce takımı çalıştıran ve Elbistan'ı çok iyi tanıyan deneyimli teknik direktör Şeref Tutaş'ı ilçemize davet ettik. Hedeflerimizi anlattık. Onun bize yapabileceği katkılar konusunda görüşünü aldık" diye konuştu.
Başkan Götürler, "Takımı çalıştıracak teknik direktör konusunda arayışlarımız sürecek. Liste hazırladık. Liste doğrultusunda hocalarımızı ilçemize davet edeceğiz. Taraftarlarımız şampiyonluk bekliyor. Onların bu düşünce ve beklentisine karşılık verebilmek için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

 Teknik direktör Tutaş ise, Elbistanspor'un hedeflerini ve taraftarın beklentisini çok iyi bildiğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi