Daha önceki sezonlarda Kahramanmaraş İl özel idaresi önünde toplanarak maçlara toplu birlik giden edeler grubu Şehir merkezinde bir yer kiralayarak toplanma merkezi yapmayı düşünüyorlar.

SEZON BAŞLAMADAN ÖNCE YERLERİNDE OLACAKLAR

Kahramanmaraş Albaraka Türk Bankası arka kısmında (Eski Balık Pazarı) geniş yer kiralayarak taraftarları bir araya getirmeyi planlayan Edeler grubu grup temsilcileri gazetemiz yaptıkları açıklamada Grubumuz uzun zamandır sol kapalı tribünde Kahramanmaraşspor’a ve Kahramanmaraş Belediyespor’a destek veriyor.  Bu zamana kadar taraftarlarımızın grup olarak toplanma yeri yoktu. Daha önce böyle bir girişime girdik ama şehrin uzak kesiminde olduğu için çok sönük kaldı ve bizde şehir merkezine taşıma kararı aldık. Uzun zamandır arayışlar sonrasına şehir merkezinin en işlek yerlerinden biri olan Albaraka Türk Bankası arkasında bir yer kiraladık ve lig başlamadan önce orada toplanmaya başlayacağız dediler.   

ÖZLENEN EFSANE GERİ DÖNÜYOR

Edeler taraftar Grubu tribün reislerinden Serkan Altunbaş ise Kahramanmaraşspor Süper lige çıktığın da Edeler grubu Kale arkasında yer alıyordu, Takımımız süper ligden düştükten sonra Kale arkasındaki taraftar grubu dağılmıştı. Bizler tekrar Edeler grubunu toplayarak Takımımıza destek vermeye başladık. Uzun zamandır kapalı sol tarafta destek verdik ve yeni sezonda da yerlerimizi alacağız Efsane olan edeler Grubu tekrar dönecek bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Altunbaş; şehirde spor’da Altın Çağ yaşandığını ifade ederek her iki takımda şehrimizin profesyonel takımıdır. İki takımında birbirinden farkı yoktur. İkisi de bu şehrin takımıdır. Bazı kişiler menfaat uğruna takımın birini hiçe sayarak arada huzursuzluk çıkarmaya çalışıyorlar ama bunu başaramayacaklardır. Biz edeler grubu olarak iki takımımıza da sahip çıkacağız. Böyle bir fırsat Kahramanmaraş futbol tarihinde yaşanmamıştır. Bu yıl yakaladığımız başarıların devamı gelmesi için birlik beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz dedi. 

GRUBUMUZU KISKANIP BÖLMEYE ÇALIŞANLAR VAR

Her iki takıma yaptığımız faaliyetlerden dolayı grubumuzu bölmeye çalışanlar var diyen tribün reislerinden Ali Erbilir Edeler Grubunu bölüp, ayrı bir grup kurmaya çalışanlar var. Büyük edeler grubu dimdik ayakta bölünmez bir bütündür. Unutmayın ki Edeler grubu bir lira menfaat gözetmez. Biz Kahramanmaraşlıyız, Kahramanmaraşsporluyuz. Kuracağınız grup sadece Belediyespor’a destek olacakmış. Bu ilin ilk profesyonel takımı Kahramanmaraşspor dur. Biz edeler grubu olarak her iki takımımızı da destekledik, desteklemeye devamda edeceğiz. Bölmeyle hiçbir şey elde edemezsiniz. Zaten şuan Kahramanmaraş ta bir grup bir dernek birde derneğin içinde grup var 3. sü zaten fazla gelir.

BİZ ARMAMIZDAN SEVDAMIZDAN ASLA VAZ GEÇMEYECEĞİZ

Kahramanmaraş’ta kaç tane profesyonel takım olursa olsun. Biz çocukluktan beri tutuğumuz takımımız Kahramanmaraşspor sevdasından asla vaz geçmeyiz. Kulübün başına kim gelirse gelsin bizim için Kahramanmaraşspor aynı Kahramanmaraşspor’dur. Diğerleri de bu şehrin takımıdır ama öncelik Kahramanmaraşspor’un dur. Biz edeler grubu olarak ne armamızdan vaz geçeriz nede sevdamızdan, bizler Kahramanmaraş sevdalıları olarak şehrimizin iki takımına sahip çıkmak için Lokal oluşturup bundan sonra oradan toplu halde maçlara gideceğiz dedi.

(KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN)

Editör: Haber Merkezi