Dulkadiroğlu Belediyesi’nin gençlik yatırımlarından olan Yahya Kemal Mahallesi Yüzme Havuzu yeni sezon açılışını hazır hale getirildi. Cuma günü haricinde haftanın 6 günü hizmet verecek olan Yüzme Havuzu, yetişkinler ve çocuklar olmak üzere farklı yaş ve saatlerde açık olacağı bildirildi. Gün içerisinde saat 10:00 ile 12:00 arasında 8-14 yaş gurubuna hizmet verecek olan yüzme havuzu, öğleden sonra ise saat 16:00’a kadar 15 yaş ve üzeri çocuklara hizmet verecek.


Yüzme havuzunda incelemelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yazın sıcağından bunalan gençleri serinlemeye davet etti. Özellikle yaz kurslarında eğitim öğretimini sürdüren öğrenciler için çok önemli bir etkinlik olduğunu aktaran Başkan Okay, inceleme sonrasında yaptığı değerlendirmesini şu şekilde sürdürdü: “Dulkadiroğlu Belediyesi olarak iki yıl önce hizmete sunduğumuz yüzme havuzumuz bu süre içerisinde yaz aylarında vatandaşlarımıza hizmet verdi. Bu yıl da havaların iyice ısınmasıyla havuzumuz sezona hazır hale getirildi. Eğitim öğretimlerini başarı ile tamamlayan öğrenciler için yüzme havuzu çok güzel bir ödül oldu. Yine bu aylarda yaz okulu ve kuran kursu eğitimi alan öğrenciler için de burası çok güzel bir stres atma alanı oldu. İnşallah bu sezon da havuzumuz çocuklarımıza başarılı bir şekilde hizmet edecektir.”


Başkan Okay, konuşmasının ardından konuyla ilgili sosyal bir mesaj verdi. Okay, mesajını şu şekilde sürdürdü: “Yaz aylarında çocuklarımız serinlemek için süs havuzlarını ve açık su kanallarını kullanmaktadır. Bu durumun oluşturduğu tehlikeler göz önündedir. Ben bu konuda vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Boğulma ve süs havuzu kazalarının önüne geçmek adına çocuklarımızı profesyonel insanların görev yaptığı havuzlara yönlendirelim. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bu anlamda sahip çıkalım.”
Yüzme havuzunun sezon açılışında Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ebu Talip Ceren ve partililerde çocukları yalnız bırakmadı.


Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu kısa bir değerlendirme yaparak çocuklara başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi