Yeni sezon öncesi tüm hazırlıklarını yapılan transferler ile birlikte antrenmanlarla başlatan Kahramanmaraşspor’da yönetimde boş durmayıp, kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunup Kahramanmaraşspor’a destek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bugüne kadar yapılan çalışmalarla şehrin bütün dinamiklerini ve sporsever halkını bir araya toplamaya çalışan Kahramanmaraşspor yönetiminde Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraş’ın spor alanındaki tek idolünü ve markası olan Kahramanmaraşspor için tüm halkı bu çatı altında toplanması için mücadele ediyor.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, bu birliktelik ve bu marka için hemen hemen bütün kurum ve kuruluşları ziyaret ederek herkesi Kahramanmaraşspor maçına davet ederken, Kahramanmaraşspor için de destek olunması için fikirlerini paylaşıyor. Bu ziyaretler kapsamında daha önce Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’ı ziyaret eden Kulüp Başkanı Ceyhan’ın bu defaki durağı ise Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki oldu.

Önceki gün yönetim kurulundan Genel Kaptan İzzet Kazancı, Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Mehmet Gündeşli ve Kahramanmaraşspor Basın Danışmanı Mehmet Tıraş ile birlikte Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki’yi ziyaret eden Başkan Fatih Mehmet Ceyhan, bu sezon daha farklı bir birliktelik ile şampiyonluk hedeflerine ulaşmak istediklerini belirterek, bu hedefler doğrultusunda Kahramanmaraş’ın yönetici ve idareciler ile birlikte kurum ve kuruluşlardaki daire müdürlerini ziyaret edip, onları Kahramanmaraşspor’un bu sezonki mücadelesinde yanlarında görmek istediklerini söyledi.

BORÇLARIMIZ BİTİYOR!

Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki’ye ziyaretinde, Kahramanmaraşspor’un bu sezonki hedeflerini ve çalışmalarını anlatarak, “Kahramanmaraşspor’u daha önceki hüviyetinden kurtararak sportif, mali ve kurulsal bir yapıya büründürmek istiyoruz. Kahramanmaraşspor hakkında daha önce oluşan izlenimleri silmek ve sporsever halk ile birlikte taraftarlarımızın özlediği bir Kahramanmaraşspor oluşturmak istiyoruz. Bu kapsamda öncelikli olarak mali açından yaptığımız çalışmalar neticesinde yıllardır oluşan borç birikintisini bitirmek, sportif başarıda da alt yapıdan itibaren büyük bir proje içerisinde çalışmalar yürütüyoruz. En büyük sıkıntımız olan mali sorunu şuana kadar yaptığımız ödeme ve yapılanmalar ile birlikte büyük ölçüde bitirdik. Yaklaşık 8 tirilyon olan borcumuzu bir yılda yarıya indirerek 4 trilyona kadar indirdik. Bunların bir çoğunluğunu oluşturan SGK ve maliye borçlarını da zaten taksitlendirerek yapılandırdık. Her ay SGK ve maliyeye 25-30 liyar ödemeler yapıyoruz. Özel ve şahsi borçlarında zaten birçoğunu ödedik. Bunlardan futbolcularımıza olan borçlar ile birlikte, bazı esnaf ve şirketlere borçlar vardı. Onlarında yüzde 80’nini ödedik. Çok şükür borç anlamında şuanda çok rahatız.” dedi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Kulüp olarak ta bu sezonki şampiyonluk hedeflerinden bahseden Başkan Ceyhan, sportif olarak altyapı çalışması ile birlikte 2. Ligde çok iyi bir kadro kurduklarını söyleyerek, “Sportif anlamda da alt yapı ile birlikte geçen sezondan edindiğimiz tecrübelerin ışığında çok iyi bir takım yapısı oluşturup, kadromuzu güçlendirdik. Bu sezon takım kadrosu olarak da şampiyonluğun en iddialı takımlarından olduk. Bir iki transfer daha yapıp, transfer sezonunu dönemini kapattıktan sonra, sezona iki etaplı çalışmalarımız ile devam ediyoruz. Bu sezon inşallah daha güçlü bir Kahramanmaraşspor izletmeyi hedefleyip, ligin sonunda da şampiyonluk kupasını almak istiyoruz. Bizim yaptığımız bu yatırımlarla birlikte Kahramanmaraş halkından ve futbol severlerinden, taraftarlarımızın da tek beklentimiz bizimle birlikte olmaları ve bizi desteklemeleridir. Maddi manevi her türlü destek bizi bu sezona çok daha iyi motive edecektir. Bu destekler ışığında bu sezon daha güçlü olup, tüm Kahramanmaraş olarak bu başarıyı kutlayıp, şampiyonluğu kutlamak istiyoruz” diye konuştu.

KIZILSEKİ; HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIM!

Çağlayancerit’e kadar gelerek bizleri onurlandırdınız diyen Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki ise, kendisinin de bir dönem kulüp başkanlığı yaptığını, daha öncesinde ise futbolculuk yaşantısının olduğunu, kulüp yönetmenin ve futbolcu olmanın ne kadar zor olduğunu bildiğini anlatarak, “Öncelikle bu ziyaretinizden dolayı çok sevindim ve çok mutlu oldum. Bende geçen yıl Kahramanmaraşspor’un birçok maçına gidip izleme şansı buldum. Hemen hemen her maçta tribündeki yerimi alıp, Kahramanmaraşspor’un başarısını izlemek istedim. Ancak sezonun sonuna doğru rahatsızlığım sebebi ile bir türlü maçlara gelemedim, ancak uzaktan da olsa takip ettim. İnşallah bu sezonda tribündeki yerimi alıp, bütün maçlarda Kahramanmaraşspor’u desteklemek istiyorum. Kahramanmaraşspor bizim en güçlü en köklü takımımız. Bu anlamda bede kulüp yöneticiliği ve futbolculuk yaptım. Bir futbol kulübünü yönetmenin, futbolcu olmanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Tabi ki siz daha profesyonel bir takım yönetiyorsunuz. Bu konuda da sizi takdir ediyor, Allah yardımcınız olsun diyorum. Ancak benim de maddi manevi nasıl bir desteğim, katkım olursa bu yardım ve desteklerimi sizlerden esirgemeyeceğim. Maddi manevi her türlü destek için yanınızda olup, elimden geleni yapacağım inşallah. Sezonun ilk maçında da tribünde olmayı çok istiyorum. İnşallah bu sezonunu ilk maçında görüşmek dileği ile hep yanınızda olacağım. Her türlü desteği vermeye hazırım.” şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş sporu ve futbolu hakkında ikili tarafından yapılan görüş alışverişi sonrası, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki’ye 46 numaralı forma ve Kahramanmaraşspor logolu çarık hediyesinin ardından Kahramanmaraşspor yönetimi Çağlayancerit’ten ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi