Menzelet Barajı kenarında 150 dönüm alan üzerine yapılan Menzelet Mesire Alanı’nda yapımına başlanan spor tesisleri devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Menzelet Mesire Alanı’nda başlatılan çalışmalarda halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortu gibi spor alanları hızla tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak.



150 DÖNÜME ULAŞTI

Menzelet Mesire Alanı’nın ikinci bölümünü de tamamladıklarını ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet  Erkoç: “Şu anda 150 dönüm alana ulaşan Menzelet Mesire Alanımızı halkımızın hizmetine sunduk. Birinci kısmını geçen yıl tamamlamıştık, ikinci kısmını da bu yıl tamamladık.

Kahramanmaraş halkının ihtiyaçlarından birisinin de bu olduğuna inandık ve bu vesile ile Menzelet Mesire Alanı’nı genişlettik. Daha önceleri halkımız bu bölgede mesire alanı olmadığı için Tekir’e Göksun’a doğru nerede bir çam ağacı varsa onun altında piknik yapmaya giderlerdi. Bunun için 150 dönümlük bu alan halkımızın rahat ve güzel bir ortamda piknik yapmalarına imkan sağlıyor” dedi.



SPOR YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi olarak spor yatırımlarına devam ettiklerini kaydeden Başkan Erkoç: “Spor salonları, semt sahaları ve hala saha çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak spora çok önem veriyoruz. Çünkü sağlıklı nesiller yetiştirmek için sporun önemli olduğuna inanıyoruz. Çocuklarımızın eğitimlerinin önemli olduğu kadar beden eğitimlerinin de önemli olduğunu biliyoruz. Sağlam kafaların ancak sağlam bedenlerle olacağını biliyoruz ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için spor salonlarına ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Çocuklarımızın güzelce spor yapabilmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için Büyükşehir Belediyesi olarak spor yatırımlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi