Kahramanmaraşspor’un mali krizler sonrası yaşadığı büyük çöküş ve PTT 1. Ligden düşmesinin ardından şimdi bütün gözler Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Futbol takımına çevrildi. Hem yerel yönetimler hem de taraftarlar ve Kahramanmaraşspor yönetimi Belediyespor’un lig sonunda 2. Lige çıkıp çıkamayacağı sorusunun cevabını bekliyor.

ERKOÇ, “LİG SONUNU BEKLİYORUZ”DEDİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Kahramanmaraşspor – Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı devre arasında yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Erkoç açıklamasında ligin bitmesini beklediklerini ve lig sonunda Belediyespor’un 2. Lige çıkıp çıkmayacağının netleşmesinin ardından bir karar verecekleri açıkladı.

KAHRAMANMARAŞSPOR YÖNETİMİ BEKLEMEDE

Öte yandan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’tan destek bekleyen Kahramanmaraşspor yönetimi de bu açıklamanın ardından beklemeye başladı. Şu ana kadar gelecek sezon ile ilgili bir açıklama yapmayan Kahramanmaraşspor yönetiminin gelecek sezon için ne planladığı belirsizliğini koruyor. Kırmızı-beyazlı ekibinin yönetimi de Belediyespor’un ligi nerede bitireceğini bekliyor. Şuanda kulübün el değiştirmesi ya da yönetimin net bir tavrı yok.

Kaynak/Spor46

Editör: Haber Merkezi