Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı personeli ile Kahramanmaraşlı gaziler tarafından oluşturulan takımlar,19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen Bowling Turnuvası’nda yarıştılar.

Geleneksel hale getirildi
Piazza AVM Crazy Game Bowling Salonu’nda gerçekleşen turnuvada, gaziler lobutları devirmeye çalışırken, aileleri de onları heyecanla izledi. Eğlenceli bir gün geçirdiklerini belirten gaziler, İl Jandarma Komutanlığı ile kendilerine ev sahipliği yaparak Gaziler Günü’nü daha anlamlı kılan Piazza AVM yöneticilerine teşekkür ettiler.


Gazilerimiz unutulmadı
Turnuva sonunda açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman,  turnuvanın geçen yıl ilkini gerçekleştirdiklerini anımsatarak, “Bu vatan için mücadele ederken çeşitli uzuvlarını kaybetmiş arkadaşlarımızın unutulmaması bizi duygulandırdı ve mutlu etti. Ben şahsım ve arkadaşlarım adına Alay Komutanımız Coşkun Doğan’a ve Piazza AVM Müdürü Serbülent Tekinşen’in şahsında tüm  yöneticilere teşekkür ediyorum. İnşallah çeşitli aktivitelerle gazilerin hayata tutunması açısından yeni organizasyonlara da imza atacağız” dedi.

Bowling Turnuvası sonunda dereceye giren takımlara, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Yaşam Merkezi Müdürü Serbülent Tekinşen tarafından madalyaları takıldı.


Editör: Haber Merkezi