Ligin son haftalarından büyük bir düşüş yaşayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Anadolu Üsküdar karşısında da tek golle mağlup olurken, play-oflara kalma ümidini de iyice zora soktu.

Son haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrası büyük yara alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekledi.

Ligin 31. haftasında İstanbul temsilcisi Anadolu Üsküdar’a konuk olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, rakibine 1-0 yenilerek paly-oflar yolunda da kayıp yaşamaya devam ederken, aldığı bu mağlubiyet sonrası 46 puanda kalarak 6. Sıraya geriledi.

Beylerbeyi 75.Yıl Stadında oynana maçta ilk yarıda rakibinin baskısına maruz kalan Büyükşehir Belediyespor, bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamayıp, Anadolu Üsküdar’a karşı varlık gösteremedi. Maçın ilk yarısında daha çok Anadolu Üsküdar’ın oyun üstünlüğü ile devam ederken, knotra ataklar ile de rakip kalede gol aramaya çalışan Büyükşehir Belediyespor’un bu çabası yetersiz kalınca ilk yarı 0-0’lık sonuçla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında rakibi Anadolu Üsküdar’ı durdurmaya çalışan Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarının  başlarında üst üste kalesinde büyük tehlikeler yaşadı. Bu tehlikeli ataklar sonrası 55. dakikada  kalesinde gol gören Büyükşehir Belediyespor, daha önce Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor alt yapısında yetişen ve A2 takımından A takıma yükselen Cenk Sarıtaş’ın golüne engel olamadı.

Bu dakikalardan sonra beraberlik için rakip kalede gol arayan Büyükşehir Belediyespor’da bu kez kaleci Ramazan’ın sakatlanması ile büyük bir şok yaşadı. Kaleci Ramazan, 59. dakikasında  girdiği ikili mücadele sonrası ağır bir şekilde sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Önce sakatlığı sonrası oyun dışında tedavisi süren kaleci Ramazan, daha sonra amlubans ile hastaneye kaldırıldı.

Bu dakikadan sonra Büyükşehir Belediyespor’un oyun düzeni iyice bozulurken, kontra ataklarla geliştirdiği ataklar sonrası ise net pozisyonlardan yararlanamadı. Maçın son düdüğü ile birlikte Büyükşehir Belediyespor, Anadolu Üsküdar maçından 1-0 mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

Alınanbu mağlubiyet sonrası play-oflara kalma yolunda da büyük yara alan Büyükşehir Belediyespor, 46 puanda kalarak 6. Sıraya geriledi.

Haber& Fotoğraf: İlker YİYEN

Editör: Haber Merkezi