Turnuva seyircilerin yoğun ilgisi ile birbirinden çekişmeli ve fair play ruhu içerisinde seyir zevki yüksek maçlara sahne oldu.

Genç Kızlar (A) kategorisinde 29 Kasım tarihinde yapılan Süha Erler Anadolu Lisesi-İbrahim Çalık Anadolu Lisesi final maçında Süha Erler Anadolu lisesi rahibini 54-39 luk skorla yenerek Turnuvada Şampiyonluğunu ilan etti.

Turnuva sonunda Dereceye giren takımlara düzenlenen törenle kupa ve madalyaları takdim edildi. Takımların kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Basketbol İl Temsilcisi Mustafa Dağlı, Süha Erler Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Faruk Günay ve Gençlik Hiz. ve Spor İl Müdürlüğü Muhasebe Şefi Hüseyin Eralp tarafından takdim etti.

Genç Kızlar (A) kategorisinde Sıralama şu şekilde oldu ;

1. Süha Erler Anadolu Lisesi

2. İbrahim Çalık Anadolu Lisesi

3. Atatürk Anadolu Lisesi

4. Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi

30 Kasım 2016 Tarihinde gerçekleştirilen Genç Erkekler (A) Kategorisinde ise sonuçlar şu şekilde gerçekleşti.

1. Özel Beyza Fen Lisesi

2. Özel Kipaş Fen Lisesi

3. Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi

4. Süha Erler Anadolu Lisesi

Genç Erkekler Kategorisinde takımların Kupa ve Madalyalarını Büyükşehir BLD. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Cevdet Kabakcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve Büyükşehir BLD. Spor Şube Müdürü Halil Bozdoğan takdim etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak turnuvalara katılan Okul Takımlarımızı Okul idareci ve Beden Eğitimi öğretmenlerini tebrik eder. Türkiye Şampiyonasında Başarılar Dileriz.

Editör: Haber Merkezi