Atina’da düzenlenen Wushu Balkan Şampiyonasında büyükler 90 kiloda Balkan şampiyonu olan Ali Akkaya, Wushu Milli Takım Antrenörü Selçuk Kayapınar ile birlikte Belediye Başkanı Güven’i ziyaret ederek sevincini paylaştı. 

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşinli bir sporcuyu daha uluslararası düzenlenen bir şampiyonada birincilik kürsüsünde görmekten onur ve gurur duyduklarını belirtti. Sporun her dalında başarı yakalandığını söyleyen Başkan Güven,  “Afşin Belediye Spor bünyesindeki kardeşimiz,  milli takımda Türkiye’yi başarıyla temsil etti ve Yunanistan da yapılan Wushu turnuvasında Balkan şampiyonu oldu” dedi. 



BAŞKAN GÜVEN ‘İLK ŞAMPİYONUMUZ DEĞİL, İNŞALLAH SON ŞAMPİYONUMUZ DA OLMAYACAK’
Başkan Güven konuşmasına şöyle devam etti: “Ali Akkaya kardeşimizin gençlerimize iyi bir örnek olacağına inanıyorum. Hem kendi spor yaşantısında şampiyonluklar kazanmaya devam edecek, hem de geriden gelen öğrencilerimiz, arkadaşlarımız kendisini örnek alarak yeni şampiyonlar çıkartacak. Sporcumuz, bir taraftan eğitim hayatına devam ediyor, aynı zamanda da spor yaparak ilçemizi gururla temsil ediyor. İnşallah tüm gençlerimize örnek olur. Sporcumuza ve bu başarıda büyük payı olan Wushu Milli Takım ve Belediye Spor Antrenörü Selçuk Kayapınar’a teşekkür ediyorum ”ifadelerini kullandı. 



Akkaya ise Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’e teşekkür ederek, her zaman desteklerini gördüklerini belirtti. Konuşmaların ardından Başkan Güven, Balkan Şampiyonu Akkaya’yı altın ile ödüllendirdi.

Editör: Haber Merkezi