Kahramanmaraş Spor Kulübü Başkanı Adem Ceyhan tarafından karşılanan Başkan Erkoç, Kahramanmaraş Spor Store’yi gezerek bilgiler aldı.

Kahramanmaraş Spor Kulübü Başkanı Ceyhan ziyaretin anısına Başkan Erkoç’a üzerinde “46 Fatih M. Erkoç” yazılı formayı hediye etti.

Ziyarette kısa bir açıklamada bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ın İstiklal Savaşı’nda ilk kıvılcımı olan bir şehir olduğunu ifade ederek: “Kahramanmaraş’ımız nasıl ki ilk kıvılcımı oluşturmuş ise istikbalde de sporda ve diğer alanlarda da başarılı olmak için gayret sarf etmeliyiz. Biz petrol veya doğalgaz üreten bir ülke değiliz. Bundan dolayı da insanlarımızın vergilerini en iyi şekilde değerlendirerek hizmete dönüştürmek zorundayız.

Kahramanmaraş Spor’umuza da bu şekilde kalıcı gelirler sağlayıcı mağazaların açılmasını çok anlamlı ve önemli buluyorum. Bu konuda düşüncelerini ve emeklerini ortaya koyanlarda teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Erkoç daha sonra Kahramanmaraş Spor Store’de alışveriş yaparak mağaza önünde Kahramanmaraş Spor Yönetimi ve taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


 

 

Editör: Haber Merkezi