Spor Toto 3. Ligdeki temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Recep Aydemir, Bolu da ki 2. Etap kamp çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Liglerin başlamasına az kaldı. Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz" dedi. Tecrübeli Teknik adam Recep Aydemir, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Bolu kampının yoğun bir tempoyla devam ettiğini söyledi.

   Ligde başarılı olma adına ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Aydemir, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u hak ettiği noktalara getirmek için çalışmalarımız sürüyor. Gayet güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Liglerin başlamasına az kaldı. Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz" diye konuştu.

   Büyükşehir Belediyespor olarak gerekli gördükleri noktalara transfer yaptıklarını dile getiren Aydemir, yeni sezonda tek hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu belirtti. Tecrübeli Teknik adam açıklamalarını şu başlıklar halinde sürdürdü;


“LİGİN İDDİALI TAKIMIYIZ”


   Planladıkları transferleri gerçekleştirmeleri halinde güçlerine güç katacaklarını ifade eden Aydemir, şunları kaydetti;

"Bir yandan hazırlıklarımızı sürdürürken diğer taraftan da transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şuanda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Biz 2 sezondur başa oynayan bir ekibiz ve her zaman rakibe üstünlük kuran bir takımız. Her yıl olduğu gibi ligin iddialı takımlarından biriyiz.

Önümüzdeki günlerde hazırlık maçları yapacağız Hazırlık maçları bizim için ölçü olmayacak ama sahada takımın neler yapabileceğini göreceğiz. Daha iyi olacağız. Kamp çalışmalarımızda güç depoluyoruz. Buradan bizim için en yararlı olacak şekilde ayrılacağız. Umarım her şey istediğimiz gibi olur."


“KAMPIMIZ VERİMLİ GEÇİYOR”



“Kamp süresinde oyuncuların performanslarından memnunum. Her yıl olduğu gibi ligin iddialı takımlarından biriyiz. Hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak için oyuncularımız ve teknik heyet olarak üzerimize düşeni yapacağız. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Bundan sonra hazırlıklarımızı Bolu dan sonra,  kendi tesislerimizde sürdüreceğiz. 2. Kamp dönemimiz oldukça verimli geçiyor. Bu kampta hem güç depoluyor hemde neler yapabileceğimizi çıplak gözle görüyoruz. Ligdeki İlk maçımızı kendi evimizde Sandıklıspor ile yapacağız. Bu maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz.''



“SEZON İÇERİSİNDE YAŞADIĞIMIZ SIKINTILARI YAŞAMAK İSTEMİYORUZ”



 “Yeni sezon için en azından bir iskeletimiz oluştu. Öncelikle giden arkadaşlarımızın yerine ilk etapta belirlediğimiz arkadaşlarımızı aldık. En azından giden arkadaşlarımızın yerini dolduracak tespit ettiğimiz arkadaşlarımızı takıma dahil ettik. Bundan sonraki süreçte de eksik olan bölgelerimizle alakalı çalışmalarımız devam ediyor. Günler içerisinde bunları da yakinen göreceksiniz. Sezon içerisinde yaşadığımız sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Bu tedbirleri alarak yolumuza çıkacağız. Futbolcularımız inşallah gerekenleri yapacaklar. Bizlerde onlara yol göstereceğiz. Yöneticilerimiz sezonun başından bu yana desteklerinden hiçbir şeyi esirgemiyorlar. Bizde bu nokta da her şeyin en iyisini yapma gayreti içerisinde takımımızı özlediğimiz, geçen yıl kıl payı kaçırdığımız, daha önceki sezon yarı finalden dönerek kaybettiğimiz 2’inci lig hayaline ulaşacağız.”



“HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARIYORUZ”



“Geçen sezon hata yapmadığımızı düşünüyorum. Mutlaka ufak tefek hatlarımız olmuştur. Ders aldığımız hatalar mutlaka olacaktır. Bu noktada yeni bir takımdık. Bir önceki sezondan hiç oyuncu kalmayan yeni takımdık. Bu şekilde sezon geçirmek çok kolay olmadı. Yeni takımı bir araya getirmek belirli bir zaman istiyor. Özellikle futbol takımlarında bile yaklaşık 40 haftaya yakın bir süre beraber oynamaları gerektiği söylenir. Sezonun başında yaşadığımız sıkıntıları atlatmaya çalıştık. Finale kadar geldik, finalde kaybettik. Hakikaten kazanabileceğimiz bir maçtı. Ancak kaybettik. Birçok olumsuzluğa rağmen futbolcularımızın büyük bölümü buradalar. Geçen yıl çok şanslı bir dönem geçirdik. Geçen sezon futbol şanssızlığı inanılmaz bir şekilde yanımızdaydı. Hemen hemen her maç kırmızı kartımız oldu. Ben onu daha çok yeni bir takım olmamıza bağladım. Yeni bir takım olmamızın zorluklarını yaşadık. Geçen sezondan 11 tane arkadaş ile yola devam ediyoruz. Biz geçen sezonki hataya bir daha düşmemek istiyoruz. Hatalarımızdan ders çıkararak şehre layık bir takım çıkarmanın peşindeyiz.”



“PLAY-OFF’A KALMADAN 2. LİG’E YÜKSELMEK İSTİYORUZ”



“10 gün sürecek olan Bolu kampı boyunca futbolcuların kuvvetlerini, dayanıklılıklarını ve akabinde yapılan hazırlık maçlarıyla oyuncuların durumlarını değerlendirme fırsatı bulacağız. Bize göre oldukça zor olan 1. etabı sakatsız ve mutsuz olmadan tamamlamak çok önemliydi. Bunu başarabildik. Şimdi daha güçlü, daha iyi, daha dinamik duruma gelmek için 2. etap kampına başladık. Bolu kampında takım planlamasındaki iskeleti oluşturmak için çalışmalar yapıyoruz. Gerek 18 gerekse 26 kişi içerisindeki rekabeti en üst düzeye çıkarıp hazır bir şekilde şehrimize geri dönmeyi planlıyoruz. Hedefimiz Play-Off’a kalmadan bir üst lige çıkmaktır. Bunu da hep birlikte başaracağız.”
/spor46

Editör: Haber Merkezi