Siyasetin deneyimli isimlerinden Aras, Kahramanmaraşspor’un store mağazasını ziyaret ederek, kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceylan’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Sizlerin Dertlerini, Sıkıntılarını Biliyoruz
Kahramanmaraşspor’un birinci lige çıktığında fanatik 46 adlı ilk taraftar gurubunu kurduklarını belirten Aras; “ Ben Maraş sporla ilgilenmeye 1987 yılında başladım.  2001 – 2002 yılında Maraşspor yöneticiliği yaptım.  Bizler spordan hiçbir zaman ayrı düşmedik. Taraftarın beklentisini çilesini çok iyi biliriz. Ne yazık ki şehrimizde spora ve sporcuya verilen değer istenilen düzeyde değil.

Ben 40 yaşından sonra milli takıma seçildim. 2011 yılındaki Atıcılık branşında katıldığım 4 müsabakanın 3’ünde netice aldım.  Şehrimizde de spora karşı ilgi ve alaka çok az seviyede. Ben Maraşsporun hak ettiği değeri alabilmesi için elimden gelen gayreti göstereceğim.  Tabi ki burada her şeyi devlet den beklememiz lazım. Biz birkaç arkadaşımızla kendi cebimizden ödediğimiz paralarla poligonun yapılmasına katkı sağladık.  Şehrimizdeki atıcılık poligonu İstanbul’daki poligondan daha güzel.  Biz bu tesisi şehrimize kazandırdığımız için gerçekten çok mutluyuz. İllaki birilerinden bir şey bekleyerek başarı elde etmeye çalışmamamız lazım. Maraş spor birinci lige çıkarken arkadaşlarımız hatırlayacaktır. Çok zor şartlarda çıktı. Biz elimizden gelen gayretin daha fazlasını göstererek, Maraşsporumuzun hak ettiği yerlere getireceğiz. Buradan sizleri söz veriyorum.” Diye kaydetti.

 

Editör: Haber Merkezi