Yaklaşık 2 yıl önce, Kütahya İl Sağlık Müdürü iken, Kahramanmaraş Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine tayin edilen Dr. Kamil Türkmen, yeni idari binalarına taşınmaları sebebiyle gazetemize önemli açıklamalarda bulundu, koordinasyon açısından eski Tıp Fakültesi binasını restore ederek, sağlık teşkilatına yakışır bir idari yapıya kavuştuklarını söyledi.

“Biz il yöneticisiyiz” diyen Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Kamil Türkmen, şirket işçisi ve saymanlık çalışanları dâhil, yaklaşık 120 kişilik bir kadro ile sağlık hizmeti verdiklerini belirterek, “Necip Fazıl Şehir Hastanesinde sığıntı gibiydik. Düşünün, bir toplantı salonumuz bile yoktu. Şimdi bulunduğumuz yer biliyorsunuz, eski Tıp Fakültesi idi.  Restore ettirdik, şimdi modern bir hizmet binasına kavuştuk. Koordinasyon olarak üçümüzün, yani Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı birimleri ile yakın olmamızdan ötürü, koordinasyonu daha rahat sağlama imkânı doğdu” dedi.

KURUMSALLAŞMA ADINA GEREKLİYDİ

İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı ile sağlıklı koordinasyon sağlamak, daha verimli, daha kaliteli hizmet verebilmek için kurumsallaşma adına mevcut binanın kendilerine yararlı olduğunu ifade eden Türkmen, yeni adreslerinden memnun olduğunu sözlerine eklemedin yapamadı.

Genel Sekreterlik bünyesinde 87 kadrolu çalışan yanında, 12 şirket işçisi, 20 de sayman bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi