1993 yılında egzama cildine sahip olan çocuğun babası tarafından Topicrem geliştirildi. Egzamanın sebep olduğu olumsuzlukları en aza indirmek amacıyla kullanıma sunuldu. Diğer nemlendiricilere göre fark atarak birçok yerde kullanılmaya başlandı. Deriye temas etmesiyle beraber hızlı emilimi sağlıyor. Dermatologlar birçok hastasına kullanmasını tavsiye ediyor. Topicrem firması gün geçtikçe ailesine yeni ürünleri eklemeye devam ediyor.

Birçok ürünü insan sağlığına yarar sağlamak adına kullanıma sunuyor. Cilt bakımı, hijyen malzemeleri ve kuru ciltler için geliştirdikleri diğer nemlendiriciler de mevcut. Genç, yaşlı demden herkes kullanabilir. Kullanımı basittir. Kuru ciltler için birebir rahatlatıcı etkisi sağlar. Özellikle yeni doğan bebekler ve çocuklar üzerinden kullanılmasını tavsiye ediliyor.

Topicrem Faydaları Nelerdir?

Topicrem ürünlerinden herhangi bir ürünü kullanımı insanlar üzerinde etkisi büyüktür. Soğuk havaların sebep olduğu çatlaklıklar, kızarık, kaşıntı, güneşin zararlı etkenleri ortadan kaldırmayı sağlar. Kuru, nemsiz ve sağlıksız ciltlerin bakımını yapak daha sağlıklı ciltleriniz olmasını sağlar. Bebeklerin cildini yenileyerek daha pamuksu ciltleri olur.

Topicrem ürünlerinden losyonları, şampuanları ve nemlendiriciler yeni doğan bebekler üzerinde yara sağlandığı test edilmiştir. Doğal malzemelerden yapıldığı için insan sağlığını hiçbir şekilde olumsuz etki yapmaz. Ayrıca yüz temizleme jeli sayesinde makyaj kalıntılarını yok ederek yüzünüzün zarar görmesini engeller.eğer siz de bu ürüne dilediğiniz gibi sahip olmak isterseniz https://www.welldermo.com/tr-tr/urunler/topicrem/ linkine tıklayarak ürünü alabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi