Necip Fazıl Şehir Hastanesi yetkilileri tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler aktarıldı:   “Hastanemizden değerli halkımıza bir hizmet daha... Yörükselim (eski devlet hastanesi) ve Kadın Doğum-Çocuk Ek Hizmet Binalarımızda en çok ihtiyaç duyulan branşlarda 14 Ocak 2012 Tarihinden itibaren hafta içi her gün 17:00-20:00 saatleri arası uzman hekimler tarafından poliklinik hizmeti verilmektedir.

Günde ortalama 6.000 ila 7.000 arasında hastaya poliklinik hizmeti verilen hastanemizde gündüz saatlerinde muayene olma şansı bulamayan veya mesaiden dolayı hastanemize gelemeyen hastalarımızın hizmete erişimlerini kolaylaştırmak ve acil servislerimizin iş yükünü dengelemek amacıyla toplam 10 branşta mesai dışı poliklinik hizmeti verilmesi kararlaştırılmıştır. Mesai dışı başvuran hastalarımızın tetkik ve tahlilleri de hastanemizde gerçekleştirilecektir

Ayrıca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet binamızda hafta içi Genel Cerrahi ve Üroloji Branşlarında poliklinik hizmeti verilmektedir.”

MESAİ DIŞI POLİKLİNİK HİZMETİ VERİLEN BRANŞLAR

YÖRÜKSELİM EK HİZMET BİNASI

·                         GENEL CERRAHİ

·                         DAHİLİYE

·                         BEYİN CERRAHİ

·                         ORTOPEDİ

·                         KULAK BURUN BOĞAZ

 KADIN DOĞUM VE ÇOCUK EK HİZMET BİNASI

·                         KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM

·                         ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI

·                         ÇOCUK ENDOKRİNOLOJİ

 

Editör: Haber Merkezi