Hizmet içi eğitimler kapsamında hastane çalışanlarına sular otelde iş yeri sağlığı ve iş güvenliği eğitimi uzman ekipler tarafından verildi.

Düzenlenen program hakkında bilgiler veren Hastane başhekimi Dr. Kemal Yüzbaşıoğlu, “İş yeri sağlığı ve iş güvenliği konusunda eğitimlerimiz sürekli yapılmaktadır. Bütün hasta yakınlarına ve hasta çalışanlarımız tarafından eğitimleri sürekli alınarak herhangi bir sıkıntı yaşamamak için eğitimlerimizi yapıyoruz. Bu tür eğitimleri önemsiyoruz. Eğitim devamlı olması gerekiyor. Eğitimlerimiz devamlı olduğu için sahada elamanlarımızı tarafından denetimleri yapılmaktadır. Burada önemli olan hastaya zarar vermemektir. Eğitimlerimiz haftalık ve aylık olmak üzeri devamlı verilmektedir.” dedi.

Hastane avukatlarımızdan Hanifi Yağmur ise, “ Tıp dünyası hızla gelişen bir dünya bunun yanında hasta hakları ve sağlık çalışanların haklarıyla ve yükümlülükleri bulunmaktadır. Bizlerde bunlarla alakalı bir seminer verdik. Gayet etkili bir çalışma oldu. Hastane olarak hasta haklarını savunuyoruz. Ve bundan sonrada haklarını korumaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.  

Editör: Haber Merkezi