Sular Otel’de gerçekleşen eğitime yaklaşık 200 personel katıldı. Eğitimde, iş sağlığı ve iş güvenliği,  çalışan hak ve sorumlulukları anlatıldı.

“Eğitimlerimiz devam edecek”

Program hakkında bilgiler veren Özel Sular Sağlık Hizmetleri Başhekimi Doktor Kemal Yüzbaşıoğlu: “ Eğitimlerimizde iş sağlığı ve iş güvenliği aynı zamanda çalışan hak ve sorumlulukları eğitimine devam ediyoruz. Bu eğitimlerimiz düzenli olarak devam etmektedir. Aynı zamanda çalışanın hak ve sorumlulukları hakkında bilgi sahibi olacaklar. Bu şekilde çalışanlarımızın normal hayatta çalışırken de hakları ve sorumlulukları var bunları öğrenmiş olacağız.

Özel Sular Sağlık Hizmetleri bu işleri sürekli devamlı yapmaktadır. Bu işleri yaparken de hem çalışanların güvenliğini iş sağlığını hak ve sorumluluklarını hem kendilerine hatırlatmak hem de bu şekilde tedbirlerini almak için elinden geleni başarabilmektedir. Konuyla ilgili çalışmalarımız her zaman devam edecektir.”dedi.

“Hep en iyisini hedefliyoruz”

Özel Sular sağlık hizmetleri Avukatı Hanifi Yağmur ise , “Bütün hizmetimiz bütün gayemiz vatandaşlarımıza şehrimize daha iyi hizmet edebilmek için bilinçli çalışanlar oluşturmak bunun içinde bilinçli çalışan olabilmek için çalışanların hak ve sorumluluklarını bilmesi gerekmektedir.

Çalışan hak ve sorumlulukları adına iş hukuku adına bir seminer verdik. Burada hastane çalışanları hemşireler diğer sağlık personelleri burada eğitim alıyor bunun neticesinde inşallah şehrimize vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için bilinçli mutlu güler yüzlü çalışanlarımız olacak bunun neticesinde gelen hastalara bunu yansıyacağını düşünüyoruz. Bütün gayemiz söylediğim gibi Kahramanmaraş sular sağlık hizmetleri olarak Kahramanmaraş’a daha iyi hizmet verebilmek daha sağlıklı güler yüzlü çalışanlar meydana getirmektir.”diye konuştu.

“Güven bizim için birinci planda”

 Son olarak ise Özel Sular Sağlık Hizmetleri iş güvenliği uzmanı Oğuzhan Kutsal şunları söyledi: “İş güvenliğinin yanı sıra işin sağlığı ve çalışan insanların daha sağlıklı bir ortamda çalışmaları ve iş kazası ortamlarından uzaklaşmaları için iş sağlığı ve güvenliğindeki tüm etmenleri üzerinde eğitimleri sürekli olarak verilmektedir. Amacımız işçinin çalışanın daha sağlıklı bir ortamda huzurlu ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlamaktır.”

Editör: Haber Merkezi