Sular Otel’de gerçekleşen eğitime yaklaşık 200 personel katıldı.

Eğitimde, ulusal acil durum kodları eğitimi, iş sağlığı güvenliği, iletişim becerileri, iletişimde yapılan hatalar, hastayla doğru iletişim becerileri anlatıldı.

Özel Sular Vatan Hastanesi Başhemşiresi Emine Çokaklı, yaptığı açıklamada; “Sular sağlık grubu bünyesinde faaliyet gösteren tüm sağlık çalışanlarına ulusal acil durum kodları ve İş sağlığı güvenliği eğitimleri verildi. Eğitimlere iki yüze yakın personelimiz katıldı. Daha iyi hizmet verebilmek adına eğitimlerimiz devam edecektir. “

Yıllık Eğitim Planımız Doğrultusunda Eğitimlerimizi Sürdüreceğiz
Özel Sular Vatan Hastanesi Baş Hemşiresi Emine Çokaklı yaptığı açıklamada hastaneye tedavi için gelen vatandaşların sağlık hizmeti ve diğer hizmetler noktasında en iyi hizmeti almaları kapsamında her zaman çalışma içerisinde olduklarını belirtti. Çokaklı, “Sağlık alanında hasta, çalışan memnuniyeti bizim ilk hedeflerimiz arasındadır. Hasta ve çalışan arasında iletişimin sağlıklı olması için biz sağlık çalışanlarına büyük bir pay düşmektedir. Kurum olarak iletişim becerilerimizin gelişmesi için çalışanlarımıza iletişim eğitimi vermekteyiz. Bu tür eğitim seminerlerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Özel Sular Hayat Hastanesi Başhemşiresi Mehtap Sezgin ise;  “Verimli bir eğitim oldu, hizmet içi eğitimlerimiz devam edecektir. Ulusal kodlarla ve iş yeri güvenliği ve iş kazalarıyla ilgili bir eğitim verdik, riskleri anlattık, gayet verimli bir eğitim oldu eğitimlerimiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi