2014 yılında Kahramanmaraşlı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Ali Eymen bebeğe yaklaşık 3 ay önce kan kanseri teşhisi konuldu. Ali Eymen bebeğin ailesi uygun kök hücreye sahip iliğin bulunması için seferber oludu. Aile, Ali Eymen için uygun iliği arama yoluna koyuldu. Kederli aile bir an önce Ali Eymen bebeğin iyileşmesi için gereken ilik naklinin yapılmasını bekliyor.

Çağın vebası olarak adlandırılan kanser 3 yaşındaki Ali Eymen Çelikel bebeğe de uğradı. Minik Ali Eymen olan bitenden habersiz uygun donörün gelmesini gözlüyor. Zira bu tedavinin 9 ay içerisinde gerekli iliğin bulunarak gerçekleştirilmesi gerekiyor.

KANSER TEŞHİSİ 3 AY ÖNCE KOYULDU

Adana'da tedavi gören minik Ali Eymen bebeğe kanser teşhisi 3 ay önce koyuldu. Çaresiz bir şekilde Ali Eymen'in tedavisi için gerekli olan iliği bekleyen aile, vatandaşlardan bu konuda duyarlı olması için çağrıda bulundu. Bu duruma herkesin gelebileceğini hatırlatan aile, insanlardan cesaret beklediklerini kaydetti.

KAN VERMEK İSTEYENLER KIZILAY'A

Ali Eymen bebeğe yardımda bulunmak isteyenler Kızılay'a gidip kök hücre için kan vereceğim dese yeterli. Eğer kök hücreler uyuşuyorsa verilen kan Ali Eymen bebeğe ulaşacak. Sizde kan vermek isterseniz en yakındaki Kızılay Merkezine gidip bu dileğinizi gerçekleştiebilir aynı zamanda belkide bir bebeğe hayat olabilirsiniz...

Editör: Haber Merkezi