Dulkadiroğlu İlçesi Şeyh Adil Caddesi üzerinde bulunan Ecz. Nuri Arpasatan’ın işlettiği Lokman Eczanesi’ni genç girişimci Ecz. Berna İncecik devraldı.

Lokman Eczanesi’nin açılışı bugün Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanı Dr. Eczacı Bahtiyar Murat Aras tarafından gerçekleştirildi.

Hayırlı olsun temennisi ile açılış kurdelesini kesen Başkan Aras; “Genç girişimci eczacı kardeşimizi Berna İncecik’e başarılar diliyorum” dedi ve Berna İncecik’e Atatürk Portresi hediye etti.

KAHRAMANMARAŞ’TA BİR İLK!

Berna İncecik de yaptığı kısa konuşmasında, Kahramanmaraş’ta bir ilke imza attıklarını ifade ederek; “İnşallah halk sağlığına en iyi şekilde hizmet sunacağız. Bir hayvan sever olarak, eczanemizde veteriner ilaçları da mevcut. Aynı zamanda Veteriner Hekim Veli İncecik de hayvanlarımıza sağlık hizmeti sunmakta. Bu hizmet şehrimizde sadece Lokman Eczanesinde sunulmakta” dedi.

Eczacılığın önemine vurgu yapan Berna İncecik, Dermokozmetik Reyonuyla da güzelliğe ve kişisel bakıma önem verenlere hizmet sunduklarını belirtti.

İstanbul Üniversitesi’nde lisan ve yüksek lisans öğrenimini tamamlayan Berna İncecik, açılış programına katılan dostlarına da teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi