Genel olarak tüyler, kaz ve ördek gibi su kuşlarının vücudunu kaplayan şekildir. Kaz tüyü dünyanın her yerinde kullanılabilen en hafif, en sağlıklı, en dayanıklı ve hafif doğal dolgu malzemesidir. Kaz tüyü yorgan vücudu sıcaklık değişimlerine karşı korur, sıcaklık ve nem dengesini sağlar. Higroskopik özelliği sayesinde ortamdaki fazla nemi çeker ve kullanılmadığı zamanlarda bırakır. Sizi sıcak tutar ama her zaman kuru tutar.

Kaz Tüyü Yorgan Almanın Doğru Adresi

Kaz tüyleri battaniyenin içinde hareket etmemesi için uçtan uca dikilmiştir. Bu tüyler yıkandığında demetler halinde toplanabilir. Ayrıca dikiş yerlerinde dolgu malzemesi olmadığı için serin kalır.

En pahalı ve en kaliteli kaz tüyü yorgan en fazla kaz tüyü içeren yorgandır. Döviz kuru düştüğünde kaz tüyü battaniye fiyatları da artıyor. Tüy yüzdesi ne kadar yüksek olursa, kaz tüyü fiyatı o kadar düşük olur. Kuş tüyü yorgan ipek battaniyeden daha pahalıdır.

Kaz tüyü yorgan gıdı ve sırt tüylerinin karışımını içerir. Gıdı tüyleri ne kadar çoksa yumuşaklığı o kadar fazladır. Sırt tüyü ne kadar çoksa daha makul fiyatlıdır.

Dışarıdaki su kuşlarını koruyan bir kalkandır. Bunlar suda süzülmenizi ve uçmanızı sağlayan tüylerdir. Merkezi kıl şaftı ile ayırt edilir. Yastıklarda, nevresimlerde, sırt tüylerinde kaz tüylerinin ezilmesini önleyerek ürüne esneklik ve dayanıklılık kazandırır. Tokluğu indüklemek ve vücudun basınca tepkisine yardımcı olmak için kullanılır. https://www.madamecoco.com/kaz-tuyu-urunler/  siteden istediğiniz modelleri satın alabilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı

Editör: Haber Merkezi