İlimizde göreve yeni başlayan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görev yapan Acil Tıp Teknisyenleri ile Ambulans ve Acil Bakım Teknikerlerine, bilgi ve becerilerini artırmak maksadıyla Temel Modül ve Uyum Eğitimleri verilmeye devam ediyor.

İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü eğitmenleri tarafından uygulanan eğitim programlarının ikincisi 21-26 Ocak 2013 tarihleri arasında Toplum Sağlığı Merkezi Eğitim Salonunda gerçekleştirildi ve eğitimlerde başarılı olan personellerimizin sertifikaları ve katılım belgeleri İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Çitil, Acil Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Sinan Yalçın ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. İsmail Kahraman tarafından verildi.


Sertifika töreninin ardından bir açıklama yapan Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Dr. M. İlker Çitil, gerek sertifika almaya hak kazanan katılımcılara gerekse sahada zor koşullarda çalışan 112 Acil Sağlık Hizmetleri Personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Çitil, Sağlık Bakanlığınca gönderilecek olan 5 adet yeni ambulansla birlikte 25 adet olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu sayısının 30’a çıkarılacağını ifade etti.


Editör: Haber Merkezi