Başkomutan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Ankara da Esnaf ziyareti yaptı.. bir iş yerinde oturup çay içerken, çarşı esnafı hep bir ağızdan :” Reis bizi Afrin’e götür” sloganları attılar..

Fırat Kalkanı Harekatında şehitler verdik, 25 günü geride bıraktık Zeytin Dalı Harekatında da  Afrin de de şehitler verdik, özellikle Fransızların çimento desteği, Amerika Birleşik Devletleri, Pentekon ve CIA kanalı ile para desteği ile yapılan o tünelleri, sığınakları yerinde görmek için, terörden temizlenen bölgeye Afrin turu yapılmasından yanayım..

Can ve mal güvenliği sağlayan bölgenin Türk halkı gidip o yerleri yerinde görmeli, Mehmetçiğin ne kadar zor şartlar altında savaş yaptığını yerinde tespit etmelidir..

Taze bilgi: ABD PKK ve yandaşlarına 550 Milyon dolar para ayırdı 2018 bütçesinden, bu ne demek biliyor musunuz ? Savaş’a son hızla devam edeceğiz demektir..

Açık ve net görüldü : Türkiye ‘nin düşmanı ABD dir.. CIA organize ettiği 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra açık düşmanlığını ilan etti..

Amerika katil, ABD haydut bir devlet ve katil bir devlet..

Kürt- Türk- Alevi-Sünni, Laz-Çekrek gibi ırksal farklılıkları kullanarak aramıza fitneyi sokan 1984 de PKK kuran ABD’dir..

Türk halkı katil ABD’ye gitmemelidir..

Dün 12 Şubat Kurtuluş Bayramını kutladık, tam bundan 100 yıl önce Türkiye de yaşayan Ermenileri kışkırtan, 650 yıl bu topraklarda Osmanlı teması olarak yaşayan kilisesine giden Ermenileri size devlet kuracağız diyerek kışkırtan İngiliz ve ABD oldu, sonra taşeronları Fransızlarla işgale kalkışmışlardı..

22 gün 22 gece süren halk savaşı sonunda Maraş özgürlüğünü kavuşurken yüz binlerce şehit verdi.. Maraş özgür oldu ama Türkiye maalesef !

Bugün Afrin de o günün Maraş’ıdır..

Sevgili dostlar: eski Kahramanmaraş Milletvekili Ökkeş Şendiller sanıyorum 1988 yılında idi bir basın toplantısı yaptı.

Çekiç gücü anlattı..

Genç nesil bilmez onlar için açıklama ihtiyacı duydum: 1984 yılında CIA Türkiye de PKK kurdu, PKK Güneydoğu da eylemler yaparak bölge halkını Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlere göç ettirdi..

Sözde Kürt halkının hakkını koruyacaktı en büyük zulümüm Kürtlere yaptı.

Bunun üzerine ABD Türkiye’ye kurtarıcı rolüne girdi, hepimizin gözünü boyayarak terörle mücadele etmek için Adana da Çekiç Güç diye bir birlik kurdu.

 

Ökkeş Şendiller : PKK ile Çekiç gücün aynı olduğunu PKK’ya silah ve yiyecek desteğini Çekiç gücün verdiğini ABD helikopterleri ile yardımını PKK ‘ya verilirken resimlerini Kahramanmaraş’ta düzenlediği basın toplantısı ile bizimle paylaştı.

Haberi yaptık gönderdik: ertesi gün gazetelerde bir satır haber yok..

Ökkeş Şendiller’in haberi çıkmadı.. işin merkezinde bulunan İstanbul daki müdürümüze bu haberin niye çıkmadığını sorduğumuzda : “ ABD ile olumsuz haber yapamayız, sonra bize vize vermezler, ABD ve Masonlar hakkında haber yapamayız,” dedi. Yani o günün basını bile ABD den çok korkuyordu..

Yaşadığım tarihi bu olaydan sonra : Geliyorum 2018 yılına

Bugün ABD katil diyorsak, PKK veya Kurduğu terör örgütlerine silah veriyor diye yaza biliyorsak bugün Türkiye bağımsız bir devlet olma yolunda koşar adım gitmektedir..

Geçen hafta yazdım: Aşık Mahsuni Şerif , “Defol ülkemden git, Katil Amerika “ dedi komünist oldu.. Hapislerde yattı..

Bugün bu konuları yaza biliyorsak ülkemizin bağımsızlığını yakaladığını göre biliyoruz. Milli Mücadeleni üzerinden 98 yıl geçti ama biz yeni bağımsız oluyoruz..

Biz okumuyoruz, yakın tarihimizi bilemiyoruz, hepsinden önemlisi okumuyoruz..

Mehmet Dobaoğlu arkadaşımız Zaman Gazetesinin İstanbul da toplantısına gitmişti, orada seminer veren kişi : ABD ve Masonlarla ilgili olumsuz haber yapmayacaksınız,” dediklerini unutmadık..

Bu sebeple : Afrin çok önemli

Herkes Afrin’e gidip Mehmetçiğin ne zor şartlar altında savaştığını görmesi gerekir..

Özelikle : Afrin’e gitmeyin diyen , adı bizden soyadı , nüfus cüzdanı bizden olupta gönlü bizden olmayanların gidip görmesi gerekir..

Bende diyorum ki : Reisim, güvenli bölgenin turizme açılmasını arzu ediyorum, Türk halkı gidip yerinde görsün diyorum..

  İyi günler..