Zabun Ak Parti il binasına gelerek, İl Başkan Vekili Ahmet Güngör’e adaylık müracaatını yaptı.

Mehmet Zabun burada yaptığı konuşmada; “ Kahramanmaraş’ın ulaşımdan, eğitime, turizm’den sağlığa tutunda bütün sorunları biliyorum. Burada hepimizin ortak paydası olan Kahramanmaraş'ın geleceğine yön verebilmek için çıktığımız bu kutsal yolda sizlerle bir arada olmaktan duyuyorum” dedi.

     Kahramanmaraş’ı ileriye taşımak ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek işitiyorum. Hep birlikte ele ele vererek şehrimizi daha yaşanabilir hale getireceğiz. Şehrimizin orta sınıf sanayi esnafının ve Kobilerimizin en önemli sorunu olan yer sorununu çözmek benim büyük hedefim olacaktır” dedi.

       Zabun konuşmasını şöyle sürdürdü; “Şehrimizde mevcut küçük sanayi sitemizden ayrı olarak iki tane orta sınıf sanayii sitesi projesi yapmak benim en önemli görevim olacaktır. Temiz toplum, temiz siyaset söylemlerinin yeniden doruğa yükseldiği bugünlerde, siyasetin bu ülkede yeniden keşfedilmesi gerektiğine inanıyorum” dedi.

Mehmet Zabun Türkiye kamuoyunda gündemde olan Özgecan Aslan cinayetini de şiddetle kınadığını ve Kadına şiddeti asla tasvip etmediklerini” söyledi.

  Zabunoğlu’nun aday adaylığı müracaatı toplantısına,  işadamları, partililer ve dostları da katıldı.



Editör: Haber Merkezi