Ziraat Yüksek Mühendisi ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Ayşe Kazlı, 25. Dönem Kahramanmaraş Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

24. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı olan ve parti temayül yoklamasında kadın adaylar arasında 1. sırada yer aldı, fakat buna rağmen listede yer bulamasa da, aday gibi çalıştı.

Ak Parti Pazarcık Kadın Kolları Kurucu Üyelerinden Ayşe Kazlı, niçin aday olduğunu ise şu açıkladı:

“Kurulduğu günden buyana bu davaya gönül vermiş, gönül verdim ve büyük bir özveri ile partimizin büyümesi için çalıştım.

2011 yılı Genel Seçimlerinde Milletvekili aday adayı oldum. Temayül yoklamasında kadınlar arasında 1. seçildim, ancak listeye giremedim. Listeye giremediğim için asla partime kırılmadım. Çünkü siyaset uzun soluklu bir yarıştır.

2002 yılından bu yana Ak Parti iktidarında Türkiye, sürdürülen istikrarın devamında büyüyen ekonomisi ile dev yatırımlar yapıldı.

Ekonomi, sağlık, eğitim, ulaştırma ve demokratikleşme gibi alanlarda önemli icraatlar gerçekleştirildi.

Kadınlara, yaşlılara, özürlü vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık getirildi.

Bütün bu yatırımlardan Kahramanmaraş’ımızda payını aldı.

Saymakla bitmeyecek hizmetlerin yanında AK Parti mazlumların sesi oldu. Kişisel hak ve özgürlüklerin sesi oldu.

İlk defa millet Cumhurbaşkanını seçti.

Kısacası AK Parti, Güçlü Türkiye reformunu başlatmıştır.

İşte bende; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda, Partimizin Lideri Başbakanımız bilge insan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde, Yeni Türkiye yolunda, Ak Kadroların içinde ben de yer almak için aday adayı oldum

 AK Parti vizyonunu sahiplenerek, Kahramanmaraş’ımızın bütün sorunlarını bilen, insanımızın beklentilerini yakından bilen biri olarak bu güçlü kadroda ülkeme ve şehrime hizmet etmek istiyorum.

Partim aday gösterir, hemşehrilerim de teveccüh gösterip beni meclis çatısına yollarsa; 2023 vizyonuna katkıda bulunup, Yeni Türkiye’nin inşasında azimle çalışmak bir tuğla koymak için aday oldum” dedi.

Aday gösterilip seçildiği takdirde Mecliste Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil gayretini göstereceğini söyleyen Ayşe Kazlı; “Milletvekili seçilirsem, vatandaşlarımızın her türlü derdini anlatabileceği bir vekil olacağım. Onların sesi olacağım.

Kurulduğu günden bu yana bayanlara pozitif ayrımcılık gösterilen partimizde, kadınların sesi olmaya devam edeceğim.

Ve özellikle kadına şiddeti önlemek adına, caydırıcı cezaların artırılması için büyük bir özveri ile çalışacağım. ” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi