Seçim çalışmaları doğrultusunda bugünü esnaf ziyaretlerine ayıran AK Parti teşkilatı, AK Parti Gurup Başkanvekili Mahir Ünal ile birlikte Trabzon Bulvarı üzerindeki esnafı ziyaret ederek, hal hatırlarını sordular, esnafın dertlerini dinlediler.

Girdikleri her işyerinde ‘hayırlı işler olsun, haliniz nicedir?’ diye soran Mahir Ünal, hem esnafı dinledi, hem de ziyaret anında orada bulunan gençlerin de sorunlarını dinlerken, en çok da atanamayan öğretmenler ile KPSS’den aldıkları puan ile bir yere giremeyen diplomalı işsizlere hükümetin politikalarını anlattı.

Halk ve esnaf tarafından ilgiyle dinlenen Mahir Ünal, küresel güçlerin, dış ve şer mihrakların hükümeti ve iktidarı yıpratmaya çalıştıklarını belirterek, özellikle son günlerde gündeme gelen hukuk savaşı hakkında paralelci hakimlerin Pensilvanya’dan aldıkları emirle tutukluları serbest bırakmalarına seyirci kalınamayacağını söyledi.

DARBE TEŞEBBÜSÜNDEKİ PARALEL YAPI

Ülkede bir siyasi ve ekonomik istikrarın bulunduğuna da dikkat çeken Mahir Ünal, dış odakların ve paralel yapının bundan rahatsız olduğunu, küresel sermaye ve faiz lobisinin iktidarı yıpratmak adına her türlü oyuna, çirkefliğe soyunduğunu dile getirerek, “İktidarımız, hükümetimiz bu tür çirkin oyunlara gelmeyecektir. Önce Gezi olayları, arkasından 17-25 Aralık darbe girişimleri, derken paralelci iki hakimin tutukluları aldıkları emirle salıvermek istemeleri, hukuksuzlukları bizi yıpratamaz” diye konuştu.

8 HAZİRAN VE SKOR; 8-0 OLACAK

Esnaf, Mahir Ünal’ın kendilerini ziyaretten memnun ve gururlu olduklarını belirtmeden yapamazken, esnaf ziyaretlerine katılanlar arasında, AK Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu ilçe Ömer Oruç Bilal Debgici, Dulkadiroğlu belediye başkan vekili M. Akif Kahveci ile partililer katılırken, Mahir Ünal 7 Haziran’daki genel seçimlerin muzaffer partisi AK Parti olacağının altını çizdi ve 8-0’lık skorla tarihi biri rekor daha kıracaklarını kaydetti.

Ünal ve arkadaşları yarın Elbistan’da temeli atılacak bir okulun temel atma törenine katılacaklar.

 





Editör: Haber Merkezi