Kahramanmaraş Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Adayı Ünal Ateş çalışmalarına tüm ilçelerde devam ediyor konu ile ilgili soruları yanıtlayan Ünal Ateş şunları söyledi.

"9 Şubat'ta il kongremizi yapacağız. 37 il kongremizde önümüzdeki 2 yıl için görev yapacak olan il yönetim kurulumuz il Disiplin Kurulumuz ve üst kurul delegeleri seçilecek 279 il delegesi  9 Şubat Pazar günü bir demokrasi şölenine çevirmek istediğimiz il kongremizde oy kullanacaklardır.

 Şuana kadar yaptığımız çalışmalarda Parti üyelerimizden ve il delegelerimizden ciddi bir teveccüh ve destek gördük.

Bu teveccüh ve desteğin arkasında bugüne kadar sadece ve sadece partimiz için yaptığımız çalışmalar iktidar karşısında dik duruşumuz 26 yıllık emek Cumhuriyet Halk Partisine bağlılık ve sevgimiz yatmaktadır. Delegelerimizin büyük çoğunluğu Parti içerisinde bir değişimin partiye yeni heyecan ve güç katacağını ifade etmektedirler. Bu anlamda 9 Şubat'ta delegeden yetki alacağımıza inancımız tamdır yetki aldığımız zaman Tek hedefimiz partimizi Kahramanmaraş'ta daha üst sıralara taşımak olacaktır'' dedi.

Esat Şengül'ün yaptığı basın açıklamasında 160 imza ile aday oluyorum sözlerinin hatırlatılması üzerine Ünal Ateş şunları söyledi.

''Sayın Şengül 160 imza ile aday olduğunu söyledi bir o kadar imza bizde var Kibar Hanım'ın topladığı imzalar var bir de imza vermeyenler var. İmza istenilen delege arkadaşlar adayları kırmamak için bazen üç adaya bazen iki adaya imza verebiliyorlar. Yani 160 imza toplamış olmak o kadar kişinin desteğini almış olmak demek değildir seçilmek için sandıkta en fazla oyu almak gerekir. 9 Şubat Pazar günü sandıkta en fazla oy alan il başkanı olacaktır. Tüzüğümüz gereği aday olabilmek için 28 imza yeterlidir'' dedi.

Sözlerini şöyle tamamlayan Ünal Ateş; "Ben Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine delegelerine inanıyorum diğer iki aday arkadaşa başarılar diliyorum genç dinamik çalışkan bir ekiple partimizi daha ileriye taşıyacağına inancım tamdır. Kahramanmaraş'ta değişimle daha güçlü bir CHP Tek hedefimiz olacaktır" dedi.                                        

Editör: Haber Merkezi