AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığında düzenlenen halk günü toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, vatandaşlarla tek tek görüşerek sorunlarını dinleyip not aldı.

Amaçlarını vatandaşın sorunlarını yerinde çözüme kavuşmasını sağlamak olduğunu ifade eden Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, “İçinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayında partimizce düzenlenen halk günleri kapsamında vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve sorunlarını çözmede sıkıntı yaşamaması için biz buraya gelerek onların sorun ve isteklerini yerinde dinliyoruz. Sadece not almakla kalmayıp burada çözümlenebilecek sorunları yerinde hallediyor, Ankara’da hallolması gereken konuları da orada halletmeye çalışıyoruz. Vatandaşımızı da bilgilendirerek isteğinin yerine getirildiğini ya da çözümlenememesinin nedenlerinin şundan kaynaklandığı gibi diyerek izahatını da yaparak bilgilendiriyoruz” dedi.



Kendilerinin halkın teveccühü ile mecliste bulunduklarını vurgulayan Mehmet Uğur Dilipak, “Bizler halkımızın temsilcileriyiz. Halkımızın sorunları bizim sorunumuzdur. İşimiz kolay değil biliyoruz şuan halkımız için buradayız. Vatandaşımız bizleri arayarak işlerinin hallolduğunu ve sorunlarının çözüldüğünü iletmesi ile daha mutlu oluyoruz.” diye konuştu.

Yapılan uygulamadan memnun kalan vatandaşlar, Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak’a kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi