Kahramanmaraş’ın sorunları ve Kahramanmaraş’a yapılan yatırımları yakinen takip eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak Onikişubat Gençlik Merkezinde üniversiteli gençlerle buluşarak hem fikir alışverişinde bulundu hem de gençlere hayat tecrübelerini aktardı. 

Üniversiteli gençlerin kendisine gösterdiği teveccühten memnuniyet duyan Ak Partili Dilipak yaptığı açıklamada; “Gençler bizim geleceğimiz ve burada gençlerimizin gözünde geleceğimizin ışıklarını görüyoruz. Bu nedenle geleceğimizin aydınlık olduğunu düşünüyorum. Şunu samimiyetle belirtmeliyim ki, gençlerimizin gözlerinde Büyük Türkiye’mizi görüyorum. Büyük Türkiye’mizi oluşturmak için gençlerimizle birlikte omuz omuza yürüyeceğiz. Türkiye’nin büyümesinden korkan odaklar bundan böyle daha çok korksunlar çünkü gençler daha güçlü, daha diri, daha vakarlı ve kendinden emin gençlik buradadır.” Dedi.




Program sonrasında Mehmet Uğur Dilipak gençlere kitap hediye ederken programa Ak Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Çay’ın yanı sıra Dulkadiroğlu ve Onikişubat Gençlik Kolları başkanları Ali Çam ve Cemil Tuğrul Özdöşemeci katıldı.  
Editör: Haber Merkezi