MHP Türkoğlu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “üye katılım” programı MHP MYK Üyesi Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan’ın yanı sıra MHP İlçe Başkanı Mustafa Ardıç ve Parti yöneticilerinin hazır bulunduğu programda partiye yeni katılan üyelere parti rozetleri takıldı.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, partisine katılanlara teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatlarına tam bağımlılık ve sadakatle çalıştıklarına vurgu yapan Aycan; “Bir siyasi partinin yükseldiği ya da güven kaybettiği üye sayısıyla alakalıdır. Her geçen gün büyümeye istikrarlı bir şekilde devam eden bir siyasi partiyiz. Yakın tarih göstermiştir ki MHP güçlüyse, Türkiye Cumhuriyeti Devleti de güçlüdür. 

MHP, Türk Milleti’nin yıkılmamış, sarsılmamış, Allah'ın izni ile yıkılmayacak olan son kalesidir ve ülkücülerin tek adresidir. Bu tartışılmaz bir gerçektir ve yoruma kapalıdır. Biz Kahramanmaraş’ta MHP olarak varız, var olmaya devam edeceğiz. Partimize yeni katılacak arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun ve hoş geldiniz diyorum. Amacımız, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in görüşleri ışığında, bilge Başkanımız Devlet Bahçeli'nin liderliğinde çağlar üzerinden atlayarak ilimde, teknikte ilerlemek, bölgesinde ve dünyada sözü dinlenen büyük bir devlet olmaktır. Yüz binlerce ülküdaşımızla geleceğe sağlam adımlarla yürüyoruz” dedi.

Aralarında muhtar adaylarının ve başka parti mensuplarının da bulunduğu 120 kişilik katılımın sağlandığı programda Türkoğlu İlçe Başkanı Mustafa Ardıç: “Milliyetçi Hareket Partisi her geçen gün büyümeye devam ediyor. Aramıza katılan ülküdaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Hep birlikte partimizi en iyi yerlere taşımaya ve ilçemize hizmet etmeye gayret göstereceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi