1 Kasım’da Türkiye sandık başına gidecek. Bütün siyasi partilerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

BBP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Nedat Türk, yaptığı basın açıklamasında, ülkenin birliği için BBP çatısı altında toplanılması gerektiğini ifade etti.

Türk, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Biz Büyük Birlik Partililer olarak tüm milletimizi aynı kilimin desenleri gören ayrımcılık yapmayan bir anlayışın mensuplarıyız. Nerdeyse ölülerin bile ayrıştırıldığı kötü bir noktaya geldiğimiz bu vasatta bizim ta baştan beri ortaya koyduğumuz BİRLİK ideali bugün milletin ihtiyacı haline gelmiştir.

Devletin hükümetin siyasi emelleri için kurumsal hafızasının yok sayıldığı bu ortamda millet olarak devlet hassasiyetini tüm değerlerin üzerinde gören bir anlayışın temsilcisiyiz. Merhum Genel başkanımız Lordlar Kamerasında AKP ile ilgili sorulan soruya "BEN TÜRK HÜKÜMETİNİ SİZİNLE TARTIŞMA KONUSU YAPMAM" Cevabını vererek siyasi ve milli erdemin tarihini yazarken bugün kendi değerlerini yabancı uluslara şikayet eden bir anlayışla karşı karşıyayız.

Merhum genel başkanımız ısrarla "ÜLKEMİZDE KÜRT SORUNU YOKTUR TERÖR SORUNU VARDIR" derken açılım ve çözüm süreci tiyatrosu oynayanların öngörüsüzlüğüne bu ülkeyi terk edemeyiz. Türk İslam medeniyetin Yunus, Mevlana, Bediüzzaman ,Hacı Bektaş geleneğinden neşet eden İslami anlayışı küçümsendiği görmezden gelindiği için bugün selefi ya da cihatçı tabir edilen İŞİD adıyla İslamı kötü gösteren bu anlayışa Anadolu Müslümanlığını bir alternatif olarak sunmak varken ARAP İSLAMINA  ,tercüme Müslümanlığına hevesli siyasi anlayış selefi anlayışın bugünkü kuşatması karşısında mağduru oynama hakkına sahip değildir. Biz Türk İslam ülkücüleri Arap coğrafyasından İslam devşirmek yerine Anadolu Müslümanlığını bir alternatif olarak görmekteyiz.

Ekonomiden eğitime milli ve sivil anlayışın temsilcisi olarak ülkenin yaşadığı bu küskün ve gergin durumu BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNİN KARDEŞLİK ATMOSFERİ dağıtacaktır. Gücünü milletinden ve ülküsünden alan bu siyasi hareket değişen şartların değişen figüranı değil ülke gerçeğinin yılmaz sarsılmaz davacısıdır. Siyasetin hızla ahlak ve ideal zemininden peşin menfaat zeminine kaydığı bu vasatta milli hassasiyetin tercümanı olarak siyaset yapıyoruz.

Siyasetteki tıkanıklığı beşinci partinin aşacağını söyleyenler doğru söylüyor. Bu beşinci parti meclisteki güneş motel pazarlıkları değil Türk milletinin meclise vazifeye göndereceği büyük birlik partisinin meclise girmesi ile aşılacak bir durumdur. Ey milletim, ey hemşehrilerim beşinci parti olarak mecliste senin sesin olacak büyük birlik kadrosuna yol ver!

BİZ VARIZ VE TIKANIKLIĞI AŞACAK HER HAZIRLIĞIN SAHİBİYİZ, GÖZÜN AYDIN TÜRKİYE!”

Editör: Haber Merkezi