Son günlerde yaptıkları çalışmalar ile sık sık gündem olan MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı üye sayısını arttırmaya devam ediyor.

Üye kayıtlarına devam eden MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Mustafa Akpınar öncülüğünde TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşların sorunlarını dinledi. Sorunların çözülmesi için elinden geleni yapacağını ifade eden Akpınar, yaptığı açıklamanın ardından partiye üye olan vatandaşlara üç hilalli rozetlerini takdim etti.

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Akpınar yaptığı açıklamada, "Burada yaşayan vatandaşlarımızın çeşitli sorunları bulunmaktadır. Çocuk oyun alanlarının dahi olmadığı, yüzme havuzu gibi ayrıcalıkların bulunmadığı bu yerde vatandaşların pazar yerinin bile olmaması TOKİ sakinlerini yıpratmaktadır." dedi.

'Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek ciddi bir alışveriş merkezi yok' diyen Akpınar, "Vatandaşlarımız Dulkadiroğlu Belediyesi ve ilgili kaymakamlıktan sorunlarını çözmeleri beklemektedir. Vatandaşlarımızın en önemli sorunlarından biri de Kuran Kursunun bulunmamasıdır. Vatandaşlarımızdan partimize katılanlar ilk kez MHP ye oy verecek kişilerdir. Dulkadiroğlu ilçemizde MHP'ye ve Sayın Genel Başkanımıza olan teveccühleri her geçen gün artmaktadır İlçe teşkilatı olarak seçimlere kadar saha da olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.  



Editör: Haber Merkezi