Çarşamba günü, akşam saatlerinde, aday adaylığını açıklayan işadamı,  yüksek inşaat mühendisi İdris Tezcan,  memleketin geleceğini belirleyen bir seçime doğ4ru gidilirken, daha etkin siyaset yapmak için aday adayı olduğunu açıkladı.

Partideki, çok kalabalık bir taraftar eşliğinde aday adayı olduğunu söyleyen, 2011 genel seçimlerinde de milletvekili olmak için aday gösterilen yüksek inşaat mühendisi İdris Tezcan,  memleket geleceğinin siyasetle belirlenmesi noktasında, her insanın gücü nisbetinde siyasetle uğraşması gerektiğini hatırlattı.


Ak parti binasındaki aday adaylık açıklamasında 
İdris Tezcan,“İnsanlara günümüzde siyasetle ilgilenmeli, oy vererek ilgilenmeli, milletvekili olarak hizmet anlamında siyasetin içinde olmalı. Bize destek olmanız önemli. Biz, liderimizin önderliğinde, Yeni Türkiye sloganı ile seçim hazırlıklarımıza başladık. Ha, muhalefet bundan rahatsız değil mi, rahatsız. Eski Türkiye’den anlam çıkartmaya çalışıyorlar. Eski Türkiye varların değil, yokların Türkiye’si idi. Yol yoktu, hastane yoktu, hizmet yoktu. Türkiye bunları yaşadı, gördü. Yeni Türkiye, etkin siyasetle güçlenecektir, şahlanacaktır. Şimdi AK Parti iktidarında Türkiye hizmetin çıtasını yükseltiyor. O bakımdan hepimize düşen, seçimde oy kullanmak. Çünkü siyasetin kantarı sandıktır” dedi.

AK PARTİ YİNE İKTİDAR OLACAK

AK Parti milletvekili aday adayı İdris Tezcan, haziran seçimlerinde AK Partinin 3/2 çoğunluğu yakalayacağını ve anayasayı değiştirecek güce ve çoğunluğa erişeceğinden emin olduğunu kaydetti, partinin kurulduğu günden beri içinde, sahada olan birisi olarak, “Vekil olmak için siyaset yapmıyoruz. Daha aktif siyaset için buradayız. Milletvekili olmazsak, biz yine buradayız, yine partimizin emrindeyiz, sahadayız. Eskiden olduğu gibi yeni partimize destek olacağız. Şimdi önümüzde bir temayül yoklaması var. kamuoyu yoklaması yani. Adayları ise genel merkeze belirleyecek. Herkesin gönlünden vekillik geçebilir, bu insanların, siyasetle ilgilenenlerin en doğal hakkıdır.  Bu nu normal karşılamak lazım. Hiç kimsenin önceliği, partinin önceliğinin önüne  geçemez. Partimiz herşeyin, herkesten önde gelir” diye  konuştu, geldikleri için taraftarlarına, konuklara ve özellikle basın mensuplarına teşekkür etti. Arkasından da soruları cevaplandırdı.

Konuşmanın ardından, İl başkan Yardımcısı Fırat Görgel  tarafından kendisine başvuru belgesi takdim edildi.

 

Editör: Haber Merkezi