Ak Parti 24. Dönem Milletvekili Adayı İdris Tezcan’da yaptığı konuşmasında; Atatürk’ten sonra  Cumhurbaşkanlığını hak eden Recep Tayyip Erdoğandır diyerek şunları kaydetti.

 “Halkın nazarında tarihimizdeki Cumhurbaşkanları hak eden etmeyen, iyi veya kötü yönetenler olarak değerlendirmeye tabi tutulmuşlardır. Ancak bu güne kadar halkımız eleştirebileceği Cumhurbaşkanını kendisi seçememiştir. Bugün ise, Vatana ve Millete yaptıkları ile Cumhur Reisliğini hak eden aday, Atatürk'ten sonra Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.” Dedi.

Bu sözümü Ak Partinin lideri olduğu için değil, 12 yıl ve öncesinde Ülkemize kazandırdıkları değerlerden dolayı söylüyorum diyen Tezcan, sözlerini şöyle sürdürdü.

“Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu beyin adaylığı ise, kesinlikle kendi vasıflarından dolayı değildir. Tayyip Erdoğan karşıtlığından veya Tayyip Erdoğan hazımsızlığının tezahürüdür, Allah bizleri bilinmeyenlerle sınananlardan eylemesin” dedi.

Halkımız feraset sahibi olup, bunları değerlendirecektir diyen Tezcan, “Sonuç Vatanımız ve Milletimiz için hayırlı olacaktır, Allah doğruların yardımcısıdır, Ramazan Ayı'nın Vatanımız ve Milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Kışla bahçesinde verilen iftar yemeğine, Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu, İl ve ilçe teşkilatı mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. / HABER; İSKENDER ZENGİN

 

Editör: Haber Merkezi