MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Türk sporuna uzun yıllar hizmet eden Türk Milleti’ne güreş sporunda Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonalarında defalarca madalyalar kazandıran, İstiklal Marşımızı okutan ve bayrağımızı göklere çektiren Ahmet Ayık, Tevfik Kış, Bayram Şit, Nazmi Avluca ve Ercan Yıldız gibi sporcularımızın ziyaretlerinden çok memnun olduğunu söyledi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, ayrıca Türk güreşinin her zaman yanında olan Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyelerinden Güray Soysal, Ali Oruç, Mustafa Yoldaş, TRT güreş sporu yapım ve yayıncılarından Gökhan Günaydın’ın da heyetle birlikte ziyaretlerinden memnun olduğunu ifade etti. 


Türk güreş sporunun önemli isimlerinden Ahmet Ayık da ziyaret sırasında yapmış olduğu konuşmada, Türk Güreş Vakfı’nın genel merkezinde uzun yıllar yöneticilik yapan, Türk Güreş Vakfı’nın Kahramanmaraş kurucu üyesi ve uzun yıllar başkanlığını yapan, aynı zamanda Kahramanmaraş Güreş Ağası olan ve Kahramanmaraş Karakucak güreşlerinin gelişmesi konusunda uzun yıllar hizmet eden ve katkı sağlayan Kahramanmaraş Milletvekili seçilen Mesut Dedeoğlu’nu ziyarete geldiklerini vurguladı.

Şampiyon güreşçi Ahmet Ayık, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu’na Türk sporuna yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve başarılı çalışmalarının devam etmesini diledi.

TÜRK MİLLETİ’NİN VE SPORUNUN HİZMETİNDEYİM

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Türk güreşine yıllarca yönetici olarak hizmet ettiğini ve milletvekili olmadan önce de Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı görevinde de spora ve engellilere hizmet ettiğine işaret ederek, milletvekilliği görevinde de Türk sporuna elinden gelen her türlü hizmeti yapmaya devam edeceğini ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türk sporunun ve sporcusunun içinde bulunduğu sorunların çözüme kavuşturulması konusunda TBMM’de her türlü göreve hazır olduklarını da kaydeden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, yapılan çalışmalarda şampiyon sporcularımızın tecrübelerinden yararlanılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Türk Milleti ve Türk sporunun hizmetinde olmaya devam edeceğini de duyurdu.

Editör: Haber Merkezi