Ziraat Odası'nın her zaman çiftçinin yanında olduğunu belirten Tanrıverdi " Kahramanmaraş'ta tarımda çok mesafeler kaydedildi. Havasıyla suyuyla bir başka güzel olan Kahramanmaraş, bir yılda 2 ürün alabilme kapasitesiyle de farklı bir yeri var. Bakın bir dönemler üreticilerimiz ağırlıklı olarak pamuk ve buğday üretirlerdi. Farklı tarım uygulamaları nedeniyle şimdi her çeşit ürün üretiliyor. Hükümetimizin verdiği desteklerle biber ve sarımsak üretimi fazlalaştı. Mısır üretimi fazlalaştı. Tıbbi bitkiler ilimizde destekleniyor. Fidancılık gelişiyor. Şimdi Göksun'da Afşin'de üretilen kirazlar yurtdışına ihraç edilmeye başlandı. İlimiz sanayinin yanı sıra tarımla da önemli bir konuma geliyor. Çiftçimiz gelirine göre ürün ekebiliyor. Tabi bu konuda ciddi anlamda danışmanlık yapan başarılı bir de Ziraat Odamız var. Devletimiz destekliyor çiftçimiz üretiyor. Bunlar hep Ak Parti'nin çiftçimize verdiği destekler sayesinde oluşuyor" dedi.

"Huzur ve güvenin tek adresi Ak Parti'dir" diyen Tanrıverdi "ben bir Ak Parti üyesi olarak sizden destek istemeye geldim. Ancak aday adayı olarak değil tekrar söylüyorum Ak Parti'nin bir üyesi olarak geldim. Kurucu Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 400 vekil lazım dedi. Bu neden söyledi? Sizlere olan güveninden dolayı söyledi. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun daha iyi hizmet yapabilmesi için söyledi. Türkiye'nin gelişimindeki engelleri daha rahat aşabilmek için söyledi. Siz kalkınırsanız Kahramanmaraş kalkınır. Kahramanmaraş kalkınırsa bölgemiz kalkınır memleketimiz kalkınır. Muhalefet artık muhalefetlikten çıkmış yanlızca herşeye muhalefet olmak görevini üstlenmiştir. Soruyorum sizlere seçimler olmadan yanınıza gelen bir muhalefet partisi var mı? Ancak Ak Parti öyle değil bunu sizde görüyorsunuz. İl Başkanımız, Belediye Başkanlarımız İl ve İlçe yöneticilerimiz devamlı yanınızdalar. Aday adaylarımız devamlı yanınızdalar. Teşkilatımız yanınızda. Sıkıntınızda ve mutlu gününüzde hep yanınızdayız. Şimdi ise yükümüz biraz daha ağır. Gece gündüz çalmadık kapı bırakmayacağız. Ak Parti'nin hedeflerini herkese anlatmaya çalışacağız" diye konuştu.

Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya ise " Muhammet Bey ziyaretleriyle bizleri onurlandırdı. Biz zaten bunu ziyaret değil her zaman ki buluşmamız olarak görüyoruz. Muhammet Bey, Kahramanmaraş'ın bildiği tanıdığı bir insan. Milletvekili aday adaylığı'nın hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Çiftçilerle sohbet eden Tanrıverdi onların isteklerini dinledi, notlar alarak elinden geldiği kadar sorunlarını ilgili mercilere ileteceğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi